Yaş Farkı

---> Yaş Farkı

Kendimden küçük bir bayanla arkadaşlık kuracağımı zannetmiyorum
Buzamana kadar hep benden büyüktüler..

---> Yaş Farkı

Bi ara takıldığım bi bayan vardı çocugu falan vardı ben 22 yaşındayken o 27 idi bende sakal bıyık kurtarıyordum ama muhabbetimiz çok farklıydı :D Olmadı yani .

---> Yaş Farkı

kendımden kucuk olmasını ıstemem ama bı yas kucukler benı buluor :D

erkegın bır kac yas buyuk olması daha ıyı olur bence.

---> Yaş Farkı

Günümüzde 30 yaşındaki erkekler 23 24 yaşındaki kızlarla görüşmekte sıkıntı görmüyorlar.
Sonra hatun kendine bakınca ben yaşlandım diye triplere gidiyorlar.
Hakkında hayırlı insan ise olur dersin ama arada çok büyük bi yaş farkı olmamalı.
2 3 yaş sıkıntı olmaz bence.

---> Yaş Farkı

Bunun kişinin biyolojik değil, psikolojik yaşıyla alakası olduğunu düşünüyorum.
Şartlar ve tecrübeler gereği bir insanın psikolojik yaşı, biyolojik yaşından fazla ise kendisinden küçük biriyle yapabileceğini sanmıyorum.
Genel olarak bir erkeğin bir bayandan en az iki yaş büyük olması düşüncesindeyim.

---> Yaş Farkı

Tabiki evlilikte her zaman kadin erkekten küçük olmali tam tersi oldumu komik gözüküyo erkek olgun olmali her zaman

---> Yaş Farkı

Bence anlaşabilmek önemli. Diyelim ki ortak noktaları olan böyle bir çift olsun. Birbirlerine saygı göstermekte, bir ilişkinin gereği olarak iyisinde de kötüsünde de o kişinin yanında olmakta, fakat ona yapışmadan özgür bir alan da tanımakta... sıkıntı yok. Erkek, ilişkinin tüm artılarını bir kenara kaldırıp kadına "Sen benden büyüksün, bu iş olmaz" mı desin? Ya da kadın, çok sevdiği halde sırf yaş farkını kafaya takıp adamı mı bıraksın? Toplumun ne diyeceğine kulak asmadan, birbirlerinin ellerini tutmaya devam etmeliler, diye düşünüyorum.

---> Yaş Farkı

Akliyla evlenmeyi planliyorum 1 2 yasi takmam sanirim takadabilirim bilemedim aha aklimda deli sorular gece gece iyimi :D

---> Yaş Farkı

Normal buluyorum. Bir erkek kendisinden 10 yaş küçük bir kadın ile birlikte olabiliyor ise kadın içinde aynı şey normal bir durum .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri