---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Arkadaşlarımla olacağım.
SuqArbOy Kayıtlı Üye 16 Eyl 2015 #601 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Arkadaşlarımla olacağım.
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Eki 2015 #602 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Çiğ köfte yemeye gidecez :kk:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 27 Eki 2015 #603 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Projeyi bitireceğim inşallah
N ` nazLı .. Bayan Üye 28 Eki 2015 #604 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? kapesese kursuna gideceğim
BadMatmazel توغبه Prenses 28 Eki 2015 #605 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Spor
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 28 Eki 2015 #608 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Deplasmana hazırlık
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 28 Eki 2015 #609 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Öğlene kadar uyuyup sonra alışverişe
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 3 Kas 2015 #610 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Bankaya gitcem Okula gidicem Valideyi yolcu edicem
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Bankaya gitcem Okula gidicem Valideyi yolcu edicem
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Kas 2015 #611 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Bügün için yazıyim Okul, ev , akşama arkadaşlarla
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Bügün için yazıyim Okul, ev , akşama arkadaşlarla
N ` nazLı .. Bayan Üye 3 Kas 2015 #612 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Aliim,müstakbel kaynanam,annem,ben toplanacaz İnşallah :kk:
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Aliim,müstakbel kaynanam,annem,ben toplanacaz İnşallah :kk:
Emel* Prenses 6 Kas 2015 #613 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? İşten çıkışımı almaya gidicem
Heulwen Kayıtlı Üye 6 Kas 2015 #614 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Forumda uzun süredir güncellenmeyen bölümlerde paylaşım yapıp güncellemeyi düşünüyorum
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Forumda uzun süredir güncellenmeyen bölümlerde paylaşım yapıp güncellemeyi düşünüyorum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 Kas 2015 #615 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? İstediğim kadar yatmayı planlıyorum
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Kas 2015 #616 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Düğüüüün
LocKe GururLan Bayan Üye 6 Kas 2015 #617 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Ogleye kadar uyumak sonra is
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Kas 2015 #618 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Okula gitmek
N ` nazLı .. Bayan Üye 10 Kas 2015 #619 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Hiçbir fikrim yok. Ders çalışırım büyük ihtimalle
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Hiçbir fikrim yok. Ders çalışırım büyük ihtimalle
ParadokS Kayıtlı Üye 10 Kas 2015 #620 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Gezmek ve dershane.