---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Hediye bakmaya çıkcam gibi ya hadi bakalım.
LityuM Bayan Üye 12 Haz 2012 #461 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Hediye bakmaya çıkcam gibi ya hadi bakalım.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 Haz 2012 #462 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Sınaaaavaaa giricem kısmetse. p
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 15 Haz 2012 #463 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Çalışıyorum inşallah işim erken biter
ParadokS Kayıtlı Üye 15 Haz 2012 #464 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Dinlenicem.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Haz 2012 #465 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? bız hep evdeyız
parasite Kayıtlı Üye 15 Haz 2012 #466 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? İş ev arası takılıcam yine son zamanlarda ki gibi monoton ve sıkıcı bir gün daha bekliyor yarın beni ...
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? İş ev arası takılıcam yine son zamanlarda ki gibi monoton ve sıkıcı bir gün daha bekliyor yarın beni ...
ParadokS Kayıtlı Üye 16 Haz 2012 #467 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Babalar günü + yolculuk.
Silencio Kayıtlı Üye 16 Haz 2012 #468 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? LYS sınavına giricem
LaZZkopateLLa Bayan Üye 16 Haz 2012 #469 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? çalışmak ...
BitliPire Bayan Üye 16 Haz 2012 #470 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? sinopa gidiyorum ben de yarın yola çıkıcam ALLAH ın izniyle.. tatil amaçlı. bu sene erkenden açtık sezonu hayırlısıyla bakalım..
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? sinopa gidiyorum ben de yarın yola çıkıcam ALLAH ın izniyle.. tatil amaçlı. bu sene erkenden açtık sezonu hayırlısıyla bakalım..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 25 Haz 2012 #472 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Halamlara gidiyorum
Valetta Bayan Üye 25 Haz 2012 #473 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Kursa gidicem hiç istemiyorum ama mecbur :S
'Gülümse :D Prenses 25 Haz 2012 #474 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? kep töreni ve yüzük töreni kuaför
Silencio Kayıtlı Üye 25 Haz 2012 #475 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Kayseri yolculuğu...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 17 Tem 2012 #476 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Havaalanı & Karşılama. :R
duyguMuhtar Bayan Üye 17 Tem 2012 #477 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Önce temizlik sonra arkadaşlarla buluşma
nameless Bayan Üye 17 Tem 2012 #478 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Belki 1-2 saat yürüyüş, kitap okumak, resim çizmek, ve gerisi ful bilgisayar... Aaah aah ben ağlamayayım da kimler ağlasın.
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Belki 1-2 saat yürüyüş, kitap okumak, resim çizmek, ve gerisi ful bilgisayar... Aaah aah ben ağlamayayım da kimler ağlasın.
Bisquitte* Bayan Üye 17 Tem 2012 #479 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? ise gidicem eve gelicem
'Gülümse :D Prenses 17 Tem 2012 #480 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? derseeeeeeeeeeeee