---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? bi efest daha açacağim D
Ares45 Kayıtlı Üye 27 Kas 2011 #281 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? bi efest daha açacağim D
ELaSu Bayan Üye 27 Kas 2011 #282 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Izinliyim öncelikle doyasiya uyicam sora Allah kerim kefim ne isterse onu yapicam
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Izinliyim öncelikle doyasiya uyicam sora Allah kerim kefim ne isterse onu yapicam
S Stinko Kayıtlı Üye 27 Kas 2011 #283 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? öglene kadar uyumak ögleden sonra okul malesef
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Kas 2011 #284 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? işe gelicem
İnci 1907 Prenses 2 Ara 2011 #285 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? akşama kadar uyumayı düşünüyorum.
Halitkarabela Kayıtlı Üye 3 Ara 2011 #286 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Saat 10 da bir toplantım var Toplantı sonrası Annemi Köye götürecem.
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Saat 10 da bir toplantım var Toplantı sonrası Annemi Köye götürecem.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 3 Ara 2011 #287 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? iŞ iş İş Sonra Efes Akarız
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Ara 2011 #288 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Arkadaşımın düğününe gitcem..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 4 Ara 2011 #289 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? sabahtan akşama kadar iş Akşamdan 3'e kadar Uçuş
beyazgul_57 Bayan Üye 5 Ara 2011 #290 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? oh keyfiniz yerinde bakıyorumda bende okulda olacağım
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? oh keyfiniz yerinde bakıyorumda bende okulda olacağım
G Gülümse. Bayan Üye 5 Ara 2011 #291 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Sanırım 1 ayın sonunda etüte gideceğim. Limit öğrenmem lazım acilen.
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Sanırım 1 ayın sonunda etüte gideceğim. Limit öğrenmem lazım acilen.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #292 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Gene çalışıyorum
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Ara 2011 #293 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? İşşş İşşş İşşş
beyazgul_57 Bayan Üye 7 Ara 2011 #294 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? hastanede olacağım
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #295 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? arkadaşımla sinemaya gidicez
İnci 1907 Prenses 9 Ara 2011 #296 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? akşama kadar uyumak istiyorum. tek planım bu sonra dizim başlayana kadar kitap okurum filan.
---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? akşama kadar uyumak istiyorum. tek planım bu sonra dizim başlayana kadar kitap okurum filan.
S Stinko Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #297 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? corap yıkamayı dusunuyorum
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 13 Ara 2011 #298 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? Banka ya gitcem
S Stinko Kayıtlı Üye 13 Ara 2011 #299 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? yarın bosss gunum iyiii uyku cekerım
DarkToucH Kayıtlı Üye 13 Ara 2011 #300 ---> Yarın İçin Planınız Nedir? Neler Yapacaksınız? okul-spor-arkadaşlar