Yardimci Olurum :)

---> Yardimci Olurum :)

shut up

yabancı alt yazı dizileri severek izleyenlerdenim çok fazla ingilizcemde yok ama takıldığım bir husus var mesela filmlerde sık kullanılan kelimeler temeldir shut up vs.. bakıyorum birinde sus yazıyor birinde kapa çeneni bunun gibi bir çok sözde rastlıyorum bizde birine sus dersin ayrı anlam tasır kapa çeneni dersin ayrı bunlar birbirlerine kızdıklarını aynı kelimede nasıl anlatabiliolar :D

yardimseverligin icin tesekkurler.

rica ederim..dedigim gibi ceviride soruda yardima ihtiyaciniz olursa yazin buraya..

shut up

yabancı alt yazı dizileri severek izleyenlerdenim çok fazla ingilizcemde yok ama takıldığım bir husus var mesela filmlerde sık kullanılan kelimeler temeldir shut up vs.. bakıyorum birinde sus yazıyor birinde kapa çeneni bunun gibi bir çok sözde rastlıyorum bizde birine sus dersin ayrı anlam tasır kapa çeneni dersin ayrı bunlar birbirlerine kızdıklarını aynı kelimede nasıl anlatabiliolar :D

shut up-sus
shut your mouth-kapa ceneni :) ve evet..shut up 2side icin gecerli..kisa term olmus artik direk kes sesini sus demek icin ...
turkce den de ingilizceye ceviri yapabilirmisin hocam :?

elbetde hocam.,, :)

hocam ,
liverpol taraftari bir pankart asmisti,
yillar once
unlu oyunculari fowler gittiginde,
onun orjinalini bulamiyorum nette,
tam olarak soyleydi sanirim.

...ve Tanri liverpool u terketti..

cevirebilirmiyiz bunu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri