Yardım!!

KanaTSzSHeyTan

Kayıtlı Üye
Arkadaslar knight onlinede yeniyim ve pvp serverlere girmeyi bilmiyorum nasıl girilir yardım edermisiniz !! :147::147::147:

---> Yardım!!

1.En başta bir pvp clienti indirmen gerekir.

2.İlk önce açık olan bir pvp server bulunur.Private Server Tanıtımı

3.Daha sonra o serverin ip adresi alınır. Örnek : "512.245.56.2" veya "alemko.net" vb.

4.Clienti kurduğun klasörde "server.ini" dosyası açılır ve "ipo=" yazan yerin karşısına serverin ip adresi yapıştırılır kaydedip çıkılır.

5.Sonra "option.exe"açılır sağ üst köseden "Game versiyon" bölümüne "1299" yazılır ve "Contents of the update" butonua tıklanır ondan sonra en alttaki butona tıklanır.

6.Beşinci işlemi bitirdikten sonra "launcher.exe" açılacaktır.Servera bağlı olarak bazı patchler(yama)inmeye başlayacaktır.Patchler dolduktan sonra "launcher2.exe"den oyuna giriş yapabilirsin.

Not: Genellikle hemen hemen bütün serverlarda oto üyelik sistemi kullanımaktadır.ID password bölümüne herhangi bir id ve şifre yazarak oyuna bağlanabilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Yardım!!

1.En başta bir pvp clienti indirmen gerekir.

2.İlk önce açık olan bir pvp server bulunur.Private Server Tanıtımı

3.Daha sonra o serverin ip adresi alınır. Örnek : "512.245.56.2" veya "alemko.net" vb.

4.Clienti kurduğun klasörde "server.ini" dosyası açılır ve "ipo=" yazan yerin karşısına serverin ip adresi yapıştırılır kaydedip çıkılır.

5.Sonra "option.exe"açılır sağ üst köseden "Game versiyon" bölümüne "1299" yazılır ve "Contents of the update" butonua tıklanır ondan sonra en alttaki butona tıklanır.

6.Beşinci işlemi bitirdikten sonra "launcher.exe" açılacaktır.Servera bağlı olarak bazı patchler(yama)inmeye başlayacaktır.Patchler dolduktan sonra "launcher2.exe"den oyuna giriş yapabilirsin.

Not: Genellikle hemen hemen bütün serverlarda oto üyelik sistemi kullanımaktadır.ID password bölümüne herhangi bir id ve şifre yazarak oyuna bağlanabilirsin.

Aynen Katılıyorum Ama Sana Tavsiyem 1453 Patch Lerde Oynama..
Bende Oynadım Knight Online 1453 Patch sakın Oynama Wall hack kaynayabilir ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri