Kardeşim yazılanları okuduğumda bende şöyle bir izlenim oluştu.
Muhtemelen oda senin gibi ilişkiye hazırlıksız başladı.Zamanla konuştukça birbirinizi tanıdıkça adı aşk olmayan bir arkadaşlık oluştu aranızda.Senin çok ciddi düşünmediğin gibi oda çokta ciddiye almayarak devam etti bu ilişkiye.Şöyle bir gerçek varki kadınlar biz erkeklerden duyguları anlama konusunda çok daha iyiler.Senin onu yeterince ciddiye almadığını farketti ve daha başında sana fazla güvenmediğinden dolayı sadece arkadaşlık anlamında devam ettirdi.Gelişen zaman içinde sen olayı daha fazla ciddiye almaya başladın ve sanırım ona aşık oldun.Onun içinse olay zaten çok daha önceden başlamadan bitmişti.Bu ilişkinin başlangıcında belkide kız arkadaşın yeni bir aşkı sonlandırmış ve seninle bir çıkış yoluda aramış olabilir.Belkide diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi farklı birisinden de etkilenmiş olabilir.Ama senin ona "Seni arkadaşlarımla tanıştıramadım dediğinde sana söylediği,Arkadaşların beni beğenmez sözü sanırım,onun da sana karşı olan görüşünü yansıtıyor.Yani benim arkadaşlarımda seni beğenmez,ve ben onlara karşı seni savunacak kadar seni sevmiyorum demeye getiriyor.Ve bence kız arkadaşın seninle sadece gönlünü eğlendiriyor..
Kardeşim bizlere son sözü söylemek düşmez ama madem yorumumuzu istemişsin söyleceğim şey ,Bu ilişkide açık olmayan bir çok şey var.Güvensizlik ve diyolog eksikliği var.Gördüğüm kadarıyla sende acı çekiyorsun.Olmuyorsa bırak derim.Ama aynı işyerinde olduğunuzdan bu kolay olmayacaktır.Herşeye rağmen bu işi sonlandırabilirsen etrafında sevebileceğin bir çok insan olduğunu daha rahat görebilirsin...