benden sana tavsiye eger eskisini unutmadıysan yenısıne umut verme
cunku unutmak kolay degıl
tabı eger cok sevdıysen eskını unutmann cok uzun sürebilir
ve sen dıyorsunkı yenı biri var bana cok ıyı davranıyor
olaya söyle bir bak bu cocuk sana ıyı davranıyor bişiler oldu ve sız bırlıktesınız dıyelım
ama sen eskını unutamadın
şimdi sen bu cocuga ne yapmış oluyorsun iyice düşün yeni cocugun dostlugu ıyılıgını kaybet mek ıstemıyorsan ona umut vermee al karsına konus
böyle böyle diye ama sneı kaybetmek ıstemıorum benım yanımda ol her zamn de bır dost bır arkadaş gibi
belki sana kızar ama öbur türlü eskısını unutmamısken onla olmanda ona yapacagın en buyuk saygısızlık ve hata olur
benden sana bunlar ben böyle düşünüyorum
benden sana tavsiye eger eskisini unutmadıysan yenısıne umut verme
cunku unutmak kolay degıl
tabı eger cok sevdıysen eskını unutmann cok uzun sürebilir
ve sen dıyorsunkı yenı biri var bana cok ıyı davranıyor
olaya söyle bir bak bu cocuk sana ıyı davranıyor bişiler oldu ve sız bırlıktesınız dıyelım
ama sen eskını unutamadın
şimdi sen bu cocuga ne yapmış oluyorsun iyice düşün yeni cocugun dostlugu ıyılıgını kaybet mek ıstemıyorsan ona umut vermee al karsına konus
böyle böyle diye ama sneı kaybetmek ıstemıorum benım yanımda ol her zamn de bır dost bır arkadaş gibi
belki sana kızar ama öbur türlü eskısını unutmamısken onla olmanda ona yapacagın en buyuk saygısızlık ve hata olur
benden sana bunlar ben böyle düşünüyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.