---> Yaparmısın ,Yapamazmısın 5dk bile durmam aldatırmısın
M Massacre Kayıtlı Üye 25 May 2014 #1,405 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ahahaha tabiki çıplak yüzermisin
LocKe GururLan Bayan Üye 25 May 2014 #1,407 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Yaparim Yarin Icin Ne Giycegini Aksamdan Düssünürmüsün
KoJiRo Kayıtlı Üye 26 May 2014 #1,408 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Evet Break Dans Yapabilirmisin ? :RxD
M Massacre Kayıtlı Üye 26 May 2014 #1,409 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın 3 sene yaptım sonra baktım coluk cocuk işi bıraktım şimdi elimin üstünde duramam hahaha apaçi şarkıları dinlediğin oluyomu
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın 3 sene yaptım sonra baktım coluk cocuk işi bıraktım şimdi elimin üstünde duramam hahaha apaçi şarkıları dinlediğin oluyomu
KoJiRo Kayıtlı Üye 26 May 2014 #1,410 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın GOTCHA' Alıntı: 3 sene yaptım sonra baktım coluk cocuk işi bıraktım şimdi elimin üstünde duramam hahaha apaçi şarkıları dinlediğin oluyomu Genişletmek için tıkla ... Yok dinlemem Uyur gezermisin xD ?
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın GOTCHA' Alıntı: 3 sene yaptım sonra baktım coluk cocuk işi bıraktım şimdi elimin üstünde duramam hahaha apaçi şarkıları dinlediğin oluyomu Genişletmek için tıkla ... Yok dinlemem Uyur gezermisin xD ?
crimsoN Kayıtlı Üye 31 May 2014 #1,411 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Yapmam Her haftasonu halısaha yaparmasın ?
Derin42 Bayan Üye 1 Haz 2014 #1,413 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın hayir vakit kaybi diyorum artik izlemesem cok iyi olacaktir eminim. aşkin icin,onun icin ne yaparsin?
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın hayir vakit kaybi diyorum artik izlemesem cok iyi olacaktir eminim. aşkin icin,onun icin ne yaparsin?
KoJiRo Kayıtlı Üye 1 Haz 2014 #1,414 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Heyşeyi yaparım Yalan söylermisin ?
crimsoN Kayıtlı Üye 3 Haz 2014 #1,416 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Hayatım boyunca kimseye iftira atmadım Siddetin bazen ise yaradigini dusunurmusun ?
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Hayatım boyunca kimseye iftira atmadım Siddetin bazen ise yaradigini dusunurmusun ?