---> Yaparmısın ,Yapamazmısın benim işim dermişim :D:D 1o1 oyna :D
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,042 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Bilmiyorum ama öğreniriz belki müsait bi zamanda Fener formasıyla uzun sokakta bir tur atabilir misin
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Bilmiyorum ama öğreniriz belki müsait bi zamanda Fener formasıyla uzun sokakta bir tur atabilir misin
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,043 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın o forma benim üstümde görünecek kadar değerli değil benlen ''TRABZONSPOR''- gs maçına gelirsin mi
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın o forma benim üstümde görünecek kadar değerli değil benlen ''TRABZONSPOR''- gs maçına gelirsin mi
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,044 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Ayıp ettin o cümleyi kurarak dostum :/ O stad benim ayak basabileceğim kadar değere sahip değil Kahve yapabilir misin ?
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Ayıp ettin o cümleyi kurarak dostum :/ O stad benim ayak basabileceğim kadar değere sahip değil Kahve yapabilir misin ?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,045 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın aynen kanaryalar için kafes war oraya girersin hemen kale arkasında içme bile içerim
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın aynen kanaryalar için kafes war oraya girersin hemen kale arkasında içme bile içerim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,046 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın sana gereken cevabı günü gelince vereceğim dost p Banada yap Yemek yapabilir misin ?
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın sana gereken cevabı günü gelince vereceğim dost p Banada yap Yemek yapabilir misin ?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,047 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın e 4 yıldır yapıyorum benim yaptığm yemeği yermisin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,048 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın 4 yıl mı :| Yerim yani en azından bakarız tadına Bulaşık yıkar mısın?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,049 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın eskiden yıkardım ama şimdi cık içki kullanırsın mı
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,050 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Henüz kullanmadık şükrolsun Basketbol oynayabilir misin ?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,051 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın eh işte çarşıbaşından TRABZON'a yürürmüsün
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,052 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ucunda birşey varsa yürürüm Herkesin içinde bağırarak şarkı söyler misin?
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ucunda birşey varsa yürürüm Herkesin içinde bağırarak şarkı söyler misin?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,053 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın kafam güzel olunca dersanye gidermisin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,054 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Mecbur kalınca Kimseyi bile bile kırabilir misin ?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,055 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın eğer kırılması gerekiyorsa feci şeqilde bana bi sigara verirmisin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,056 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın 2 dal var birini vereyim sen bana bi paket alır mısın ?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,057 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ben sana iki paket alayım doostum aldğm sigaraların paketlerini ölene kadar saklarmısın
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ben sana iki paket alayım doostum aldğm sigaraların paketlerini ölene kadar saklarmısın
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Eki 2010 #1,058 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Saklarım tabi hatta o iddaa sonucu alacağını saklıcam Fantayla kolayı karıştırıp içebilir misin ?
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın Saklarım tabi hatta o iddaa sonucu alacağını saklıcam Fantayla kolayı karıştırıp içebilir misin ?
doostum_ Kayıtlı Üye 31 Eki 2010 #1,059 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın kola içmiyorum doostum votkayı sek içebilirmisin
Pilli BebeK Bayan Üye 31 Eki 2010 #1,060 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın içki içmiorm hehe ıslanmak için yağmura çıkar msn