---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ewt alltaki dedikodu yaparmısın
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #844 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın hyr dielimki bataklar ve diger yöne gecmen lazım zıplarmsıın
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #846 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ewt alltaki denizde bogulan birisi var yüzme bilmiyosun kurtarmaya calışırmısın
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ewt alltaki denizde bogulan birisi var yüzme bilmiyosun kurtarmaya calışırmısın
sleepless Bayan Üye 26 Haz 2009 #847 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın boğlma tehlikesi atlattığımdan beri suya girmiyorum ben bea zayf almamak içn hocaya yalvarır mısın x)
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın boğlma tehlikesi atlattığımdan beri suya girmiyorum ben bea zayf almamak içn hocaya yalvarır mısın x)
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #848 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın asla tembel belki ama gururlu bi öğrenciyim hıhh2 calışkanım alltaki işin düştü adama arkadşaı sevmiyosun yardım istermisin
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın asla tembel belki ama gururlu bi öğrenciyim hıhh2 calışkanım alltaki işin düştü adama arkadşaı sevmiyosun yardım istermisin
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #852 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın çok güzel yemek yaparım altlaki dielimki evleniceğin gün gelinliğin yırtıldı duğunu ertelermisin
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın çok güzel yemek yaparım altlaki dielimki evleniceğin gün gelinliğin yırtıldı duğunu ertelermisin
sleepless Bayan Üye 26 Haz 2009 #853 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın hayır.. ypamam ya sen dmk istiyorum kızcak olmana rağmen
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #854 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ertelerim illa giymem lazım alltaki arkadaşın espri yaptı ama komki deil üzlmesin die gülermisin
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ertelerim illa giymem lazım alltaki arkadaşın espri yaptı ama komki deil üzlmesin die gülermisin
sleepless Bayan Üye 26 Haz 2009 #855 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın çok samimi değilsek tebessüm ederim x) nefret ettiğin brini ispiyonlar mısın
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın çok samimi değilsek tebessüm ederim x) nefret ettiğin brini ispiyonlar mısın
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #856 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın pek tarzim deil ispiklemem alltaki zayıf gelcek karnen baban görse kalbine iner baba 1 gelcek dermisin
---> Yaparmısın ,Yapamazmısın pek tarzim deil ispiklemem alltaki zayıf gelcek karnen baban görse kalbine iner baba 1 gelcek dermisin
meRve^^ Bayan Üye 26 Haz 2009 #857 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın ewet aiLeme yaLan söyLememm yemek yaparmsn
basket1907 Bayan Üye 27 Haz 2009 #860 ---> Yaparmısın ,Yapamazmısın yaprm xD bisklet tekeri şişirirmisin?