Yapacak bısey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yapacak bısey yok

Aşk yok olmaktır nakatarında beraber cekmedikmi o naleti ? hani tüm kapılar bana çıkardı ? neden çarparak cıktıgın o kapı bana cıkmadı ?

Her ayrıntım sayıklıyor
Sükunetim deliliğimden
Aşk yok olmak diyor biri
Yar ben yokum yok zaten

biz hiç sükunet yaşamadık ki hayatımız hastahanelerde karakollarda yollarda geçti hani uçağa bindiğinden ağladın ya herkes bize baktı utanmaktan kıpkırmızı oldun aglamaktan bile utandın ya kim korudu seni o kadar kişinin önünde kim etten duvar ördü utanmadan ağla diye ? Bak yine göz yaşı bi erkeği ağlatmak ne kadar zordur biliyomusun sen ? Yine yıldız tilbe dinliyorum bak kafam güzel hani hep yanımda olacaktın bu şarkıları dinlerken ? kimlere aynı şeyleri söyledin kim bilir .

---> Yapacak bısey yok

Yine gündüzü ettik perdeyi çektim ortalık duman altı yine şişeler tıngırdıyor ne içtik be güneşe göstermeseydik bari kirli çamaşırlarızı.Ondan utansaydık bari hani o en sevdiğimiz yıldızdı bizi böyle görmeseydi iyiydi.Hayal gücümüzün ulaştıgı her yere bedenende ulaştık sonuç ne oldu hepsi yıkıcı hatıralar ben depresyondayken tek umut kaynagımdın be sevgilim.Hep camdan bakardım doktor sorardı en çok neyi seviyorsun diye bende camdan bakmayı derdim suratıma bakardı ***** gibi bilmiyodu ki neyi beklediğimi .7 ay boyunca 1günün ayırman cok mu zordu belki seni görünce iyileşecektim ailem fotolarımız yakmasaydı belki yine en sevdiğim şey senin fotograflarına bakmak olacaktı .2 senedir adını google a yazmadım korkuyorum çünkü ilişkisi var yazısı görmekten o kadar korkuyorum ki seni başkasının kolunda görürsem öldürürüm çünkü sende biliyorsun ya umarım böyle bi *****lık yapıp herkese açık etmesin.perdeyi kapadım güneş görmesin agladıgımı .

---> Yapacak bısey yok

Sen hep erkenden uyurdun ben seni izlemeden uyuyamazdım hatırladınmı ? sen sinir krizi geçirdin ben fransadan kalktım geldim sen neden gelmedin be sevgilim şu hayatta canım dediğim tek insan neden gelmedin beni düzeltmedin ayağa kaldıracak tek ilacımdın sen benim bak yine gözyaşı gelmediğin her dakika gözyaşı dökmeme değermiydi ? Bir gözyaşımı bile akıtmayacaktın hani ? kaç damla oldu biliyomusun sen ? Senin matematiğin hep zayıftı hiç ögrenemezdin ama bu sefer benim kide yetmez saymaya çok agladım gecelerce gelmedin diye .

---> Yapacak bısey yok

Meteor yağmurunda neler yaşadık hatırlamıyomusun sen ? kıbrısta hava ne kadar soguktu agustos ayında 140km yol gidip sana battaniye almadımmı otelden ben hemde taksiyle sen araba otur klimayı açıp üşüme diye ben 5km yol yürüyüp taksi aramadımmı sevgilim ? herşeyi geçtim kul hakkınada inanmıyorsun sende benim gibi.Ama ben artık inanıyorum senin yıprattıgın her inancımı geri kazanmaya başladım gösterdiğin açtıgın hiç bi yol yol değilmiş sadece insanlıktan cıktık aykırı cocuk olduk Ama Annem birini gözüm tutmadı dediyse dogrudur .Keşke dinleseydim annem seni be bu kadar acı yaşatmazdı evladın sana belki ? neden dinletemedin anne birazda suç sende.Merhametin yüzünden sende onu kabul etmek zorunda kaldın anne hiç sevmediğin insan oglun hiç katlandın.

---> Yapacak bısey yok

Merhametli olan hep kaybeder derdin anne . Sen neden böylesin o zaman sorusuna da hep gülerdin güzel annem benim.Kanser oldugunda bile geçmiş olsuna gelmeyen mi gelin olacaktı anne sana he ? Ben bu kadar mı hayırsız olacaktım anne.En çok o gül yüzünü özledim canım annem keşke her an yanında olabilseydim .Piç kaldım anne piç.Gurbetteyim anne seni o kadar özledim ki hiç kimse geçiremez bu özlemi be anne.Nerelerdesin napıyorsun tatlı rüyandamısın yoksa :(

---> Yapacak bısey yok

Daha fazla devam etmeyeceğim bugun benim en cok agladıgım ve en son agladıgım gün olsun Allahım seni en çok okuyan benim bana yol göster artık bu kulun çok acı cekti kazandıgı zaferleri bile gece yatağında onu düşünüp aglayarak kutladı 2 yüzlü olmaktan bıktım allahım.Sen gör bu aciz kulunu yardım eli uzat.Paranın gücünün yetmediği durumlarda varmış allahm.Belkide yine beni sınıyosun sınava sokuyosun ama ben en baştan boş kagıdı verip çıkmak istemiştim neden kabul etmedin allahım ?

---> Yapacak bısey yok

Çok gülen çok sevinen egoist narsist erkalın hayatının nasıl mahvediliğinin hikayesini okudunuz bi insan nasıl kücük düşürülür nasıl uyusturucu tuzagına düşer nasıl aldatılır nasıl kandırılır nasıl hayattan kopartılır iyi okuyun hepinize ders olsun bana hayatımın dersini verdin ecem sana teşekkür edebilecegim tek nokta bu.

---> Yapacak bısey yok

yoksa sende benim gibi kollarındaki kesikleri saklamak içn hiç sevmediğin dövmeleri mi yaptıracaksın ? Sen dövmeye bile para vermezsin ki onu bile kullanırsın sen dövmeciyi bile kandırırsın

bır arkadasımın kollarında dovme vardı.. döndüm ona dedım kı genclıgınde yaptıgın hataları ortmek ıcın mı dovme yaptırdın..o kadar ınsan ıcınden kımse farketmemıs dovmelerın altındakı ızlerii..

yazdıklarını okudum yanlıs anlama benı ama cok sınırlendım..
yanlıs ınsanlar sayesınde yanlıs seylere bulasabılırsın ama bunu atlamanın tek cozumu gene sensın. ıradene sahıp olmalısn..
o kadar tedavı gormussun muhakkak bır etkısı vardır bunların sana..
aılenı sevdıgını solemıstın bı yazında yanlıs hatırlamıyorsam,arkadalarında var bunlar ıcın bıle guclu olmaya deger..
kendıne duzen kurmussun ısın paran evın herseyın var ne geregı var kendını mahvetmeye..

ben uyusturucudan cok korkuyorum Rabbim gostermesın yakınımdakı hıc kımseye .. ınsallah sende kurtulursun..
Uzuldum ama uzuldum demek ıstemıyorum .silkelenn kendıne gel. Allah yardımcın olsun .

---> Yapacak bısey yok

yoksa sende benim gibi kollarındaki kesikleri saklamak içn hiç sevmediğin dövmeleri mi yaptıracaksın ? Sen dövmeye bile para vermezsin ki onu bile kullanırsın sen dövmeciyi bile kandırırsın

bır arkadasımın kollarında dovme vardı.. döndüm ona dedım kı genclıgınde yaptıgın hataları ortmek ıcın mı dovme yaptırdın..o kadar ınsan ıcınden kımse farketmemıs dovmelerın altındakı ızlerii..

yazdıklarını okudum yanlıs anlama benı ama cok sınırlendım..
yanlıs ınsanlar sayesınde yanlıs seylere bulasabılırsın ama bunu atlamanın tek cozumu gene sensın. ıradene sahıp olmalısn..
o kadar tedavı gormussun muhakkak bır etkısı vardır bunların sana..
aılenı sevdıgını solemıstın bı yazında yanlıs hatırlamıyorsam,arkadalarında var bunlar ıcın bıle guclu olmaya deger..
kendıne duzen kurmussun ısın paran evın herseyın var ne geregı var kendını mahvetmeye..

ben uyusturucudan cok korkuyorum Rabbim gostermesın yakınımdakı hıc kımseye .. ınsallah sende kurtulursun..
Uzuldum ama uzuldum demek ıstemıyorum .silkelenn kendıne gel. Allah yardımcın olsun .

Dediğim gibi dün herşeyin sonuncusuydu aşk acısı özlem aile özlemi hayat cok kısa kendimi 2 senedir mahvettim yeter depresyon denen illet beni bi daha yakalarsa öldürmeden bırakmaz :) 2 saat falan uyudum ama çok dincim eğer 1saat 2 gün uyumadıysam tabi :3dth8::3dth8:

---> Yapacak bısey yok

Allah Yardimcin Olsun ...Bagimlilik Cok Berbat Birsey...

Insallah Dogru Yolu Bulursun

---> Yapacak bısey yok

Biran önce kendine gelmen lazım
son diyorsun ama bunların sonu olmaz
umarım senin için son olur umarım
Hayatını mahvetmezsin inşallah

Allah yardımcın olsun

---> Yapacak bısey yok

Allah Yardimcin Olsun ...Bagimlilik Cok Berbat Birsey...

Insallah Dogru Yolu Bulursun

buldum bile :)

Biran önce kendine gelmen lazım
son diyorsun ama bunların sonu olmaz
umarım senin için son olur umarım
Hayatını mahvetmezsin inşallah

Allah yardımcın olsun

hacı dediğim gibi dün herşeyin sonuydu :) beni en çok tanıyan sensin forumda düzeldim sayılır artık bitti hüzünlü günler :)

---> Yapacak bısey yok

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] konuyu komple çöpe atarmısın ablacım rica etsem

[MENTION=6796]Fatih[/MENTION]34 sen burdaysan sen at reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri