Yapacak bısey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Massacre

Kayıtlı Üye
Canımdan saydım seni hayatımın en tepesine diktim bahçemdeki güllere bakmadım senin gözlerine baktıgım kadar öyle güzel uyurdun ki kıvrılıp yamacıma.Bu evi sen beğendiğin için aldık seni gelin olarak sokacagım bu güzel çatı katını.Şimdilik burası sadece inziva bi köşe.Geceleri 3 arkadaş toplanıp geçmişe sövdüğümüz inziva terasımız.Asla sana kötü söz söylemedim herşeyini bildiğin herşeyini sevdiğin insana nasıl kötü söz yazarsın ki nasıl söylersin ki hala herşeyimsin senin yerini alacak bir tek insan dahi yok.Gezdiğimiz tüm ülkeleri gittiğimiz tüm şehirleri o hatıraların hatrına tekrar gezdim.Bütün anılar beni öptüğün saatli kule hala aklımda nasıl olacak be böyle sensiz ne şirketim umrumda ne bi kimse batsa ne fayda çıksa ne fayda keşke 20 m2 bi evim olsaydıda sen beni işten dönerken bekleseydin.1 ekmeğimiz olsada olurdu sen yerdin ben her zaman yaptıgım şeyi yapardım seni izlerdim.

Kafam o kadar güzelki bi daha içmicem sana söz veriyorum senin benden sonra dönüştüğün o ***** kişiliği daha fazla büyütmücem içimde.Çünkü alkol uyuşturucu bunu yaptırıyor adama büyütülmeyecek adamları anıları sevgileri büyütor sırf sen koyacak bi yer bulama diye.

---> Yapacak bısey yok

beni böyle sadece geceleri görürsünüz çok kederim var yine kilo vermeye başladım depresyon beni kovalıyor ama ARTIK KAÇMIYORUM teslim olmaya hazırım

---> Yapacak bısey yok

senden sonra sevmek cok zor
ayrilinca her ruyayi hayra yormak zor
git ne olursun git her
donuste canimi yakip da gitme
canimi alma ne olursun
dus dus yakamdan dus
her donuste canimi alip da gitme
canimi bagisla ne olursun
yaradanim dusur onuda aska dusur
yak atesinle kavur onu bana dondur

---> Yapacak bısey yok

yetermi her günüme yazdım seni desem
yetermi
gecem ol sabahım ol desem
şarkılarımda hep seni söylesem
yetermi
canın istermi
severmi
kızgın üzgün kalbin yeniden severmi
suyum ol toprağım ol desem
hikayelerimde ismini söylesem yetermi
ikna edermi
kardan kadın gibi soğuk duruyorsun herkese sen
biliyorum ısıtırım eritirim eğer istesen
bir tenhada bir özelde yakalarsam inan durmam
fenamı yaraları öpe öpe aşkla sarsam
ister mi senin de canın teslim olmayı çekmez mi
seviyorum seni diye haykırmak
iki kişilik bir dünya kurmak hayal mi
değmez mi
biter mi bu heves koynunda uyansam da bitmez ki
kalbim diyor ki eminim ama yok mu senin şu yeminin
bize günah yazık etmez mi
kardan kadın gibi soğuk duruyorsun herkese sen
biliyorum ısıtırım eritirim eğer istesen
bir tenhada bir özelde yakalarsam inan durmam
fena mı yaraları öpe öpe aşkla sarsam
senin olsam
sarılsam
ısıtsam

---> Yapacak bısey yok

meyhanede dinlerdik her zaman ki 3 kişi

enizin tuzu yerlerde
Senin yüzün ellerde
Bakma bana şimdi öyle
Dargınım sana
Bakma bana şimdi öyle
Dargınım sana

Döktün su elime
Koydun el yerine
Başka başka yerlerde
Ayrıyım sana
Şimdi başka yerlerde ayrıyım sana

Yalnızca yıllar mıydı geçen bizden
Yalnızca gözyaşı mı?
Yalnızca yalan mıydı söylediklerin
Dargınım sana
Dargınım sana

Bilmem yerini yurdunu bulamam yolunu
Bilmem yerini yurdunu soramam yolunu
Dargınım sana
Dargınım sana

Denizin tuzu yerlerde
Senin yüzün ellerde
Bakma bana şimdi öyle
Dargınım sana
Bakma bana şimdi öyle
Dargınım sana

Döktün su elime
Düştüm el diline
Başka başka yerlerde
Ayrıyım sana
Şimdi başka yerlerde
Ayrıyım sana

Yalnızca yıllar mıydı geçen bizden
Yalnızca gözyaşı mı?
Dargınım sana
Dargınım sana

Bilmem yerini yurdunu bulamam yolunu
Bilmem yerini yurdunu soramam yolunu
Dargınım sana
Dargınım sana

---> Yapacak bısey yok

Sil baştan başlamak gerek bazen ama silmek dediğin kadar kolay mı şebnem ?

---> Yapacak bısey yok

Bütün fotolarda gülüyorum bile bile canını yakmak için . Ama sen benim profilime bile bakmazsın ki o kadar kibirlisin ki bana bütün kötü huylarımı sen işledin.Paragöz,kibirli,narsist,komunist,allahsız yaptın beni be nasıl bi insansın cezan çok büyük çok

---> Yapacak bısey yok

Umarım mutsuzsundur sen benim gibi mutlulugu hakeden insana bunu yaptın ya erkeğiz ya gurur yaptık ayagına mı kapansaydık yoksa he kibirini öyle mi yenebilirdin beni yerde görecek kadar yüreğin vardı yani öyle mi he düğündeki şarkılarımız bile belliydi kına gecesinde kara çarşaf giyip oynayacaktık arkadaşlarla noldu o güzel planlarımıza ya hala inanmıyorum o kadar yakınsın ki bana 5dkda evinin önündeyim neden 2 senedir bekliyorum sanki kapıyı acıp beni gördüğünde DAYANAMACAGINI adım gibi biliyorum ama unuttunmu bendeki bu kibiri gururu sen işledin bana ÇOK İNCE İŞÇİLİĞİN VARMIŞ tadını çıkar bari

---> Yapacak bısey yok

Bunları okusan nasılda gururlanırsın bak benim eserim işte dersin =) o kadar paran bile seni mutlu etmiyo erkal sana demiştim dersin.Aslında bana para kazanmayı bile sen ögrettin herşeyimi sana borçluyum nasılsa burayı asla okuyamazsın yurt dışında terapi görücem biliyomusun sinir terapisi bunlar senin eserin be benim gibi dağ gibi adamı bile aglattın defalarca sana göstermedim niye gösterseydim ki ?

En çokta neyi merak ediyorum biliyomusun gerçekten sevmişmiydin ? Yoksa hepsi para içinmiydi bi insanın parası varsa sevilmeye hakkı yokmudur devranın dönüş şekli buysa canımıda alsaydın giderken.Sen onun bile havasını atarsın ya gerçi neyse.

---> Yapacak bısey yok

Buraya yazdıkça hafifiliyorum alkol etkisi artıyor kanımda dolasıyor suan .Seninle temas halinde yani sende benim canımdın sonuçta en kötüsüde ne biliyomusun bana en kötü rolünü bile oynasan gözüm kapalı izler inanır alkışlarım seni tekrar başımın üstüne koyarım bende bu huyumu annemden almısım işte merhametim.İnsanlar hiç kıramadım ki sana nasıl dokunsaydım o kadar hata yaptın hepsini ört bas ettim aldıgım arabayı bile satmıssın yeni sevgilinle mi yediniz paraları :) ne güzel dimi enayi parası yemek.Bana şunuda söylesene saatin kaç para senin ? günlüğün ne kadar haftalıgın ne kadar ? kalbin komple kaça satılık ? Sahibinden 2.el kalp bile satarsın sen.Şerefisin satmıssın çünkü

---> Yapacak bısey yok

Bana en çokta koyan şey gittiğin ilk 1 ay oldu.Neden hoşçakal bile demedin.Neden kıyafetlerini almadın ? neden parfümünü bıraktın ben koklayıp aglayayım diye mi ? Bu kadar acımasız şeyleri düşünecek birimiydin ? Yoksa para ve tanıstıgın kişiler ortamlar mı değişitrdi seni ? twitterda 120bin facede 50 bin takipcinmiydi egonu yükselten ? Hepsini tanıyormusun ? İçlerinden zenginleri çekip ayıklıyomusun yoksa ? Benide arkadaşlarınmı önermişti zengin işte parasını yersin diye ? Hiç kimseyi sevmemiş beni mi buldun bula bula ? Benim gibi kalpsiz bi adama niye kalbini verirmiş gibi yaptın ? Benim kalbimi neden hızlıca attırdın ? Sana soracak daha binlerce sorum var sadece zamanı var herşeyin AMA her zaman içimde tutmayacagım bunları Son kez karşına çıkıcam Ya biri benim karşıma çıkıp hayatımı değiştirecek ya da senin karşına tekrar çıkıcam her zaman 2 seçenek sunardın ya bana bende sana sundum işte buyur seç kolaymıymış sölediğin kadar ? ayrıldıktan sonra arkadaşlarınıda sen mi yolladın onlarda para yesinler diye ? yoksa onlara anlattıkların onlara çekici geldi de mi onlar da bana sırnaştı he ?

---> Yapacak bısey yok

Ruh ve sinir hastalıklarında yatmak ne demek biliyomusun sen ? Annen baban kardeşlerin gelip sana ağlarken senin gözlerinde umut ışıgı göremediklerinde ne oldugunu hiç düşündünmü ? Peki benim bilincim yokken hiç geldinmi ? Ben hep öyle umut ederim biliyomusun aileme soramadım O geldimi diye ? Korkuyorum ya gelmediysen ? Serumlu her yeri iğneli bantlı beni görmeye gelmediysen ? Yattıgım hastahaneden bile haberin varmıydı ki senin ? Bakma sana anlatmadıgım şeylerde var ben sokak cocuguyum kalbim o kadar temizki senin yaptıgın hiç bişeyi görecek kadar fesat değil benim yüreğim.Annemin merhameti babamın mertliği ile büyüdüm ben . Aç kaldık ama hiç bi zaman kalbimizi ruhumuzu para için satmadık.Ayakkabı boyadık yinede başımızı eğmedik kimseye. Sen ne yaptın seni bu dünyada en çok sevebilecek insanın kalbini söküp hoşçakal bile demeden gittin hiç arkana bakmadın ? Sahi ardına bakmayı hiç düşündünmü ? keşke dönsen hala deli gibi aşığım sana . Senin için bi memleketi baştan aşağıya yakarım beni tanırsın yaparım bilirisn kudretimi. Herkes hayal kurardı yurtdısına cıkmayı biz arkadaşlarımıza hayal kurdurur sonra onların hayalini yaşardık giderdik yurtdısına ailene kamp derdin okul gezisi derdin ? biz o sırada asyadaydık be sevgilim...Sana bu kadar fedekarlık yapmış birini neden hayat arkadaşın olarak görmedin ? Neden bi hoşçakalı çok gördün ki bana ? Daha soracak binlerce sorum var dedim ya belki bi gün bunları okuma fırsatı bulursun ama cevaplayacak kadar yüzün olacagını zannetmiyorum.Gerçi sende yüz kaldımı onuda bilmiyorum ya neyse.

---> Yapacak bısey yok

En sevdiğimiz şarkı neydi hatırladınmı ? Bir ihtimal daha var .... Oda ölmek mi dersin ? peki kimseye etmem şikayet şarkısını hatırladınmı ? ilk dinlediğimizde sevişmedik mi seninle ? şimdi kimin kollarındasın ? sana aldıgım ayıcıkların mı yoksa başka heriflerlemisin ? Bırak bari ayıcıklarım temiz kalsın ben onları bile senin gül yüzünü gülerken görmek için aldım.Bırak onlar temiz kalsın bari bunu esirgeme benden.Her doğum gününde hediye istemem ben derdin . Aldıgımda neler yapardın hatırladınmı ? Hani şebeklik yapardın ya hatalarını affettirmek için erkek taklidi bile yapardın beni güldürebilmek için ve ben hep kanardım sana :( ne kadar *****mışım hiç bişey göremeyen körün teki.Bütün duyu organlarımı yok etmişsin sen.Peki ya ilkokulu hatırladınmı ? Hani servisinin peşinden 5dk koşardım hep kaçırırdım sırf eve girerken bi kere görebilmek belkide öpebilmek için ? Babanın beni kovaladıgı sahneyi getir gözünün önüne ? sana bakarken düşmüştüm hani :) dayak yemek bile koymamıstı bana senin yüzünden gelen herşeye eyvallah demişim daha kücük yaşlarda gönlüme taşı basmısım ben.Seni içime çekmişim.Keşke böyle olmasaydı be seni bu dünyada en cok sevecek insana yanlış yaptın.Neden ayrıldık hala bilmiyorum biliyomusun ? O kadar hatanı affettim ama sen beni bi hoşçakal kelimen kadar değerli görmedin.Ama ben onada eyvallah çektim

---> Yapacak bısey yok

Sen benim sadece duygularımı değil inançlarımıda yok ettin be.Uyuşturucu kullandıgını sakladın ögrendiğimde banada bulaştırdın.Titreme nöbetlerimizi hatırladınmı bırakmak için ne kadar çaba gösterdiğimizi ? Sonra sen bıraktın ben noldum biliyomusun ? defalarca hastahanede yattım ben senin kadar güçlü değilim çünkü biliyosun.Hep senden hastalık bulaşırdı bana sen ertesi gün sapasaglam olurdun ben yataklardaydım günlerce.Ama ilacım senin bana verdiğin çorbaydı be sevgilim.O çorbayı yaparken ki uğraşını görmek için yataktan kalkardım çok kızardın bana hemen kaçardım :) bak yine göz yaşı görüyomusun senin arkanda bıraktıgın erkek bu halde iş Zaferinin tadını çıkar

---> Yapacak bısey yok

Hatırlıyor musun ? https://soundcloud.com/m-bora-temiz/oya-gibi bu şarkıyı beraber bagıra cagıra istiklalde sölediğimiz o günleri? hani bana gitar ögretecektin ? hani bana piyano caldıracaktın ? noldu bütün hayallerimize hala kuruyormusun geceleri yıldızlara bakarken benim gibi ? sırf yıldız merakımız yüzünden kıbrısa gidip izlemedik mi meteor yagmurunu ? sevişmedik mi kayan yıldızların altında ? Neden böyle çektin gittin herkesin bi gidişi varmışta benim yüreğimi ruhumu neden götürdün yanında ? arkadaşlarına gösterip gülmek için mi ? hani hep içtiğimiz locada hep arkadaşlarınlasın ya ben geldiğimde ışık hızıyla kayboluyosunuz ya hani ? bıraktım artık ben taksimi ... Senin oldugun yere adım atmam .Biliyosun bu gururda senin eserin kötü olan alışkanlıklarım hala oldugu yerde duruyor . Sırf bunlar yüzünden ailemin yanına taşınamıyorum ben gözlerimi görmesinle artık üzülmesin diye.Şirketin geleceğini bıraktıgı adama bak babamın en büyük ogluna bak ne kadar iradesiz CİĞERİ BEŞ PARA ETMEZ bi insan için düştüğü duruma bak ? Hani hep söylerdin ya çelişkilisin diye evet hala öyleyim bi gün sana söverken bi gün sana hala bagıra cagıra şarkı sölüyorum SEVİYORUM ama işte sence de normal değilmi bu kadar duygunun birbirine karışması ? Sırf seni görme telaşımı bile sevebilmeliydin be.Sırf senin için 4 saat balkonnuzda tişörtle babandan saklamadınmı beni 21ocakta ? hani zatüre oldugujm gün var ya babanın erken döndüğü gün ? Ne güzeldi dimi sana mumlardan kalp yazmıstım içine oturup sana sarkı söyledim hala videosu var biliyomusun sadece sadece 18 yaşında tek bildiğim gitar şarkısıyla sana yaptıgım şarkıyı hatırladınmı ? daha o kadar soru işareti bekliyor ki seni inanamayacaksın çok doluyum çok 10 seneni veridğin insanı hoşçakal bile duymadan kaybetmek çok koyuyor çok .

---> Yapacak bısey yok

Hırs yaptım ama seni unutucam bak HANİ tüm arkadaşlarım para için benimle beraberdi ? biri medya patronu biri gıda kralı oldu noldu senin lafların ? sen ne oldun biz büyüdük sen para yemeyi tercih ettin nası olsa darphane gibi sevgilin vardı di mi ne gerek vardı parasını vermediğin okulda başarılı olup okumaya ? orada bile yanlız bıraktın be bari okuldan kaçmasaydın bırakmasaydın.Şimdi ne olacaksın dansözler bile üni diplomalı artık sen ne olacaksın ? Hangi sıfatla gezeceksin ? izdivaça bile cıksan diploma sorar almaz seni kimse.

---> Yapacak bısey yok

Sen benim en güzel hatamdın. Ve ben hatamla hiç yüzleşemedim.Hep korktum sana zarar veririm diye ama yine her zman ki gibi kendime zarar verdim karıncayı bile incitemeyen insanlar neden kendilerine zarar verir otur bi düşün vicdanın varsa tabi

---> Yapacak bısey yok

Bazen bir içki şişesi yaşam destek ünitesi gibi geldi bana serumdan iyi gelen bişey varsa oda senin alıştırdıgın kötü huylarımdı :) ama çok sevdim biliyomusun bu huylarımı mesela özgüvenimi sen aşıladın tüm çevren bana hastayken sen kimin hastasıydın ? Neden benim hastam olmadın senin için çok mu çirkindim ? çok mu *****tım yoksa ? ya da 2side aynı şeydi dimi senin için ne olacak ki erkal çabuk iyileşir dedin di mi ? Yalan mı sandın ergen tribimi sandın bilmiyorum ama ben 7 ay hastahanede yattım şirketim yan yattı senin yüzünden tekrar ait oldugum yerlere banklara sokaklara tinercilerin yanına gidiyordum.Bunu mu istemiştin ki benden söyleseydin herşeyimi bırakır giderdim zaten yapman gereken tek şey dile getirmekti .Aaa ama unutmustum sen cok merhametliydin dimi senden bile merhametliyim derdin ? bu muydu merhametin bi hoşçakal demeden gitmekmiydi .Sana aldıgım tüm hediyeleri geri göndermenmiydi ? Amacı para olan insanın göz boyamaya calısıp hediyeleri geri göndermesi ne kadar aşşalık bi hareket dimi ? Ama dogru sen aşşagılık bile değilsin onlara hakaret olur bu laf.

---> Yapacak bısey yok

Psikopatlıgın ne oldugunu sen ögrettin bana .Fal baktırmayı cok severdin erkek falcılara gitme diye ögrettin bana kitaplar aldın ben ne yaptıysam istediğin kadar güzel bakamadım sana fal :) bu yüzden mi sogudun benden ? Sen yaparsın bilirim kücük şeylere çok takıntılısındır ? Senin yüzünden face twitter herşeyi kapadım.Arkadaşlarımla aramı açmak içinmiydi hepsi ? Gereksiz sinir krizlerin yüzünden seni kaç hastahane dolastırdım ailenin haberi olmadan ? Kaç liralar yatırdık amerikan hastahanesinde biliyosun dimi kendini kestiğin günleri hatırladınmı şimdi ? Kolunda omuzundaki kesik izlerini kime nasıl acıklayacaksın ? yoksa sende benim gibi kollarındaki kesikleri saklamak içn hiç sevmediğin dövmeleri mi yaptıracaksın ? Sen dövmeye bile para vermezsin ki onu bile kullanırsın sen dövmeciyi bile kandırırsın :)

---> Yapacak bısey yok

Aşk yok olmaktır nakatarında beraber cekmedikmi o naleti ? hani tüm kapılar bana çıkardı ? neden çarparak cıktıgın o kapı bana cıkmadı ?

Her ayrıntım sayıklıyor
Sükunetim deliliğimden
Aşk yok olmak diyor biri
Yar ben yokum yok zaten

biz hiç sükunet yaşamadık ki hayatımız hastahanelerde karakollarda yollarda geçti hani uçağa bindiğinden ağladın ya herkes bize baktı utanmaktan kıpkırmızı oldun aglamaktan bile utandın ya kim korudu seni o kadar kişinin önünde kim etten duvar ördü utanmadan ağla diye ? Bak yine göz yaşı bi erkeği ağlatmak ne kadar zordur biliyomusun sen ? Yine yıldız tilbe dinliyorum bak kafam güzel hani hep yanımda olacaktın bu şarkıları dinlerken ? kimlere aynı şeyleri söyledin kim bilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri