Canımdan saydım seni hayatımın en tepesine diktim bahçemdeki güllere bakmadım senin gözlerine baktıgım kadar öyle güzel uyurdun ki kıvrılıp yamacıma.Bu evi sen beğendiğin için aldık seni gelin olarak sokacagım bu güzel çatı katını.Şimdilik burası sadece inziva bi köşe.Geceleri 3 arkadaş toplanıp geçmişe sövdüğümüz inziva terasımız.Asla sana kötü söz söylemedim herşeyini bildiğin herşeyini sevdiğin insana nasıl kötü söz yazarsın ki nasıl söylersin ki hala herşeyimsin senin yerini alacak bir tek insan dahi yok.Gezdiğimiz tüm ülkeleri gittiğimiz tüm şehirleri o hatıraların hatrına tekrar gezdim.Bütün anılar beni öptüğün saatli kule hala aklımda nasıl olacak be böyle sensiz ne şirketim umrumda ne bi kimse batsa ne fayda çıksa ne fayda keşke 20 m2 bi evim olsaydıda sen beni işten dönerken bekleseydin.1 ekmeğimiz olsada olurdu sen yerdin ben her zaman yaptıgım şeyi yapardım seni izlerdim.
Kafam o kadar güzelki bi daha içmicem sana söz veriyorum senin benden sonra dönüştüğün o ***** kişiliği daha fazla büyütmücem içimde.Çünkü alkol uyuşturucu bunu yaptırıyor adama büyütülmeyecek adamları anıları sevgileri büyütor sırf sen koyacak bi yer bulama diye.
Kafam o kadar güzelki bi daha içmicem sana söz veriyorum senin benden sonra dönüştüğün o ***** kişiliği daha fazla büyütmücem içimde.Çünkü alkol uyuşturucu bunu yaptırıyor adama büyütülmeyecek adamları anıları sevgileri büyütor sırf sen koyacak bi yer bulama diye.