---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 16 Şub 2016 #41 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 16 Şub 2016 #42 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Sırf bakkaldaki kızı tekrar göreyim diye zamanında eksik almama rağmen 50 kuruş fazla vermişsiniz demiştim Siz düşünün gerisini
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Sırf bakkaldaki kızı tekrar göreyim diye zamanında eksik almama rağmen 50 kuruş fazla vermişsiniz demiştim Siz düşünün gerisini
I iyiwp Banned 20 Şub 2016 #43 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? hemen iyade ederim
Haraf Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #44 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Carrefour vs gibi yerlerde etmiyorum, ama esnaf vs ederim.
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Carrefour vs gibi yerlerde etmiyorum, ama esnaf vs ederim.