Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ?
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 1 Eki 2010 #1 Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ?
Erva Bayan Üye 1 Eki 2010 #2 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim.. Birkaç kere başıma geldi..
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim.. Birkaç kere başıma geldi..
^shékér kıs^ Bayan Üye 2 Eki 2010 #3 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Öğrenciyim , Geri Vermem :11: Miktara Bağlı , 5 Krş Olursa Onu Da Dönüpte Geri Vermem :11:
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Öğrenciyim , Geri Vermem :11: Miktara Bağlı , 5 Krş Olursa Onu Da Dönüpte Geri Vermem :11:
Ronahi_PeresT Kayıtlı Üye 2 Eki 2010 #4 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Duruma Göre Deişir Adama Gıcık oLursam Vermem
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Duruma Göre Deişir Adama Gıcık oLursam Vermem
Berry* Bayan Üye 2 Eki 2010 #5 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Kimsenin 5 kuruşuna tenezzül etmem, miktarı her ne kadar olursa olsun iade ederim. Son düzenleme: 2 Eki 2010
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Kimsenin 5 kuruşuna tenezzül etmem, miktarı her ne kadar olursa olsun iade ederim.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 2 Eki 2010 #6 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim
ashli Bayan Üye 2 Eki 2010 #7 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hiç tereddüt bile etmem iade ederim..
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hiç tereddüt bile etmem iade ederim..
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 2 Eki 2010 #8 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? iade ediyorum zaten.
T Tavuklupilav Bayan Üye 2 Eki 2010 #9 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? İade ederim. xD
ultra_merve Bayan Üye 4 Eki 2010 #10 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? İade ederim.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Eki 2010 #11 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? miktarına bağlı 10 liradan fazlaysa iade p
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? miktarına bağlı 10 liradan fazlaysa iade p
İnci 1907 Prenses 17 Kas 2010 #12 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? iade ederim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 17 Kas 2010 #13 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Kaç defa oldu iade ederim
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #14 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? İade Ederim, Ediyorumda Herzaman.
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? İade Ederim, Ediyorumda Herzaman.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 12 Tem 2011 #15 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim farkedemeyebilirim bazen saymam hiç..
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim farkedemeyebilirim bazen saymam hiç..
mystic Bayan Üye 12 Tem 2011 #16 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Geçen sene 5 kuruşu bile fazla vermişsiniz dedim haa bozuk yoktu dedi
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Geçen sene 5 kuruşu bile fazla vermişsiniz dedim haa bozuk yoktu dedi
N nedenbendede Kayıtlı Üye 15 Şub 2012 #17 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? İade. (;
N ` nazLı .. Bayan Üye 15 Şub 2012 #18 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim, haram paranın kimseye faydası olmaz çünkü
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Hemen iade ederim, haram paranın kimseye faydası olmaz çünkü
yesil83 Bayan Üye 15 Şub 2012 #19 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? hemen iade ederim miktari ne olursa olsun ki bir kac sefer basima geldi. Bazen hemen fark edip verdim bazen yolda fark edip dondum verdim.
---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? hemen iade ederim miktari ne olursa olsun ki bir kac sefer basima geldi. Bazen hemen fark edip verdim bazen yolda fark edip dondum verdim.
Buğra1 Kayıtlı Üye 15 Şub 2012 #20 ---> Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ? Gör bu anketi esnaf