Yangin Var

DeLY_JoJUK

Kayıtlı Üye
Yangın Var

Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar.

Bu nasıl olmuştur?

(Yangın esnasında kesinlikle suya girmemişlerdir. Kaya vb. cisimlerin üzerine çıkmamışlardır. Bu, Avustralya'da kullanılmış gerçek bir yöntemdir.)
 
ule anten ne tşk ben soru sordum bi cevap yazsana fikrini söle sen adanadaki cudi dağından mı giriyon nete yaf :11: eyu oku bak :11:
 
valla şuan beynim çok yoğun işten dolayı saçma bi cevap vereceğime en iyisi hiç. konuşmiyim:)ben cevapları okiyim sonra kopye çeker cevap veririm saol arkadaş yinede:)yav e ben merak ettim cevabı:D
 
yaffff çok zor bi soru çalışmadığım yerlerden sormayın diyom size kaç kere :D:D:D (bu arada gemiyle kaçmışlardır yada sal yapmışlardırr:D böylece suylada temas etmemişlerdir )
 
4 ADAM ETRAFLARINDA UFAK ATEŞ YAKIP SÖNDÜRMÜŞLER ATEŞ KURU YERE GELDİKTEN SONRA ONLARIN ÜSTÜNE İLERLEYEMEMİŞ VE ATEŞİN ÜSTLERİNE GELMELERİNİ ENGELLEMİŞLER CEVABI BUYDU :11:
GERÇEK Bİ OLAY BU
 
kuru otlardan oluşuyor ise yangın gelene kadar sıgınabilecekleri kadar bir bölümü kendileri yakarak oraya sığınabilirler yangın geldiğinde de sığındıkları bölümde yanacak bişey olmadığından bir ihtimal güvende olurlar... zorlayıcı bir soru, paylaşım için teşekkür...
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst