İstemsizce gülesin gelir. Karşı cinsten biri olursa gülemezsin de. Boş boş bakarsın :D
M Moreas Bayan Üye 24 Ocak 2016 #1 İstemsizce gülesin gelir. Karşı cinsten biri olursa gülemezsin de. Boş boş bakarsın
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 24 Ocak 2016 #2 ---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek Dil çıkarma isteğim olduğu an p
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Ocak 2016 #3 ---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek Hep gülümserim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Ocak 2016 #4 ---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek El sallarım :Ç
Turquaze Kayıtlı Üye 24 Ocak 2016 #5 ---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek Farklı yaşamlara dokunmak gibi gelir bana o an
---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek Farklı yaşamlara dokunmak gibi gelir bana o an
Earl Freyja Bayan Üye 24 Ocak 2016 #6 ---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek Sırıtırım, umarım garip algılanmaz :I
M Massacre Kayıtlı Üye 24 Ocak 2016 #7 ---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek Eğer ben arabadaysam hemen burnumu karıştırırım.
---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek Eğer ben arabadaysam hemen burnumu karıştırırım.
Z zelyot Kayıtlı Üye 31 Tem 2023 #8 Cevap: ---> Yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek fakirdaş olduğunuzu gösterir