Yalnızlıktan Sıkıldım

---> Yalnızlıktan Sıkıldım

yaninda sahte dostlar olacagina dostlarin en guzeli en emini ALLAH olsun yeter...

hem kizlar sadece yakisiklilarla olmuyorki... benimde erkek arkadsim var, yakisikli degil hatta hic degil.. ama ben onun bir tek sacinin telini dunyaya degismem.. yureginin guzelligini gordum ben onun ve kendimi cok sansli hissediyorum onunla...

bir kisinin dile getirmiyor olmasi yasamadigi anlamina gelmez...
herneyse... dilerim ki ALLAH gonlundeki hayirli bir hayati sana verir. Muhakkakki zordur eger yazdigin gibi hissediyorsan...

kendınle barısık olmak nedır bunu ızah edermısn bana?

Yok oramı beğenmiyorum yok buramı beğenmiyorum diyorsun kendinle barışık ol hiçkimse senden değerli veya güzel değildir bunu hayat felsefen olarak kabul et herşey sırasıyla gelir ..

Yok oramı beğenmiyorum yok buramı beğenmiyorum diyorsun kendinle barışık ol hiçkimse senden değerli veya güzel değildir bunu hayat felsefen olarak kabul et herşey sırasıyla gelir ..

buraya bı anlık ıcımden geldı orayı yazdım kendımle barısıgım takmam aslında goruntumu benı begenen bu halımle begensın mısalı.. benım sıkıntı arkadasım yok normal bır arkadasım bıle yok ılla kız demıyorum ısden eve evden ıse modundayım baska bırsey yapamıyorum mahallemde yok ısyerınde desen orası kendı halındeler,
bunaldıyor ınsanı muhabbet edıcek arkadasım kalmadı arkadas edınmek ıstıyorum ama nasıl cevremde kımse yok utangac cekıngen degılım napıcam bılmıyorum herkesın bır muhabbet edıcegı arkadaslar var ben bole sap gıbı ortada kaldım

bir kisinin dile getirmiyor olmasi yasamadigi anlamina gelmez...
herneyse... dilerim ki ALLAH gonlundeki hayirli bir hayati sana verir. Muhakkakki zordur eger yazdigin gibi hissediyorsan...

ALLAH razı olsun amin cumlemıze abla o kadar bunaldımkı konuscak bır arkadasım bıle yok nerden baslasam bılmıyorum

goruyrosun ya kardesim, bir tek SIKINTI o degil...
insan herseyden SIKILABILIYOR... bende suan herseyden SIKILDIGIM gibi...

belkide baskalari gibi umursamaz olmak... galiba en iyi cozum o...

ama sen çözüme ulaşmak istemiyorsun sanki...her yazılana kötümser karamsar cevaplar veriyorsun bir yerden başlamalısın denemeden bilemezsin ki hayat bu kadar umutsuz olamayacak kadar kısa...

Boşver en güzelini yapıyorsun farkında değilsin. İnsanlar baş ağrısı ve sorundan ibaret dost dost dersin sonra meshur ata sözü hortlar tekerrür eder "Dost kazığı" diye. Aşk aşk dersin sonra aşk acısı ottan bottan sebebler acıtır canını en güzeli yanlız kalmak dinle kafanı kendine sor canın nereye gitmek istiyorsa oraya git çık eğlen haftasonu aman tekim deme çık gönlünce eğlen

ama sen çözüme ulaşmak istemiyorsun sanki...her yazılana kötümser karamsar cevaplar veriyorsun bir yerden başlamalısın denemeden bilemezsin ki hayat bu kadar umutsuz olamayacak kadar kısa...

ıste nerden baslıcagımı bılmıyorum onun ııcn ıcımdekı karamsarlıgı buraya doktum denemek ıstıyorum ama ne yapıcagımı bılmıyorum sunu sunu yap dıyın

bende cok sosyal biri degilimdir sadece 1-2 arkadasim var ama arkadassizliktan hic bunalima girmedim bunun sebebi galiba kendi tercihim oldugu icindir.

insanlarin arasina karismaya calis... kalbaliklara gir... kendine guven.. insan kendigine guvenmedigi surece kendini eksik hissettigi surece hic kimse sana yaklasmaz.. senin icinde firtanalar kopsada hic birsey yokmus giib davran bunlari kimseye belli etme ve kendinden eminmissin gibi dur olmasanda ozaman bak etrafindaki kisiler cocagalcaktir..

yani boynunu egip ben boyleyim diyip kiiyida kosede durma. kendinden emin sekilde insanlar kendinle bir sorunun oldugunu anlamasinlar gosterme ozaman yavas yavas cevre edinirsin...

boyle dusunuyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri