Genç bir erkeğim Bugüne kadar hiç kız arkadasım olmadı Çünkü beni çirkin buluyorlar. Birlikte vakit geçirebileceğim, dertlerimi paylaşabileceğim birisinin hayatımda olmasını istiyorum. Yüzümdeki bazı izler ve burnumun büyüklüğü yüzünden kızlar benden uzak duruyor. Bu durum psikolojimi bozdu. İnsanlar neden sadece fiziksel özelliklere önem verir, mutlu olmak benim de hakkım değil mi?
İlla Sevgılım olsun demıyorum normal bır arkadasım bıle yok her hafta sonumu evde gecırmekten sıkıldım dısarı cıkıpda tek basıma dolasmak canımı ıyıce sıkıyor bulundugum ortamdakı arkadaslarım kendı dertlerındeler kımısı kızarkadasıyla gezer
resmen asosyal oldum hayatımın en çıkmazlarından birindeyim. beni yaşama bağlayan hiç bir şey yok çevremde hiç arkadaşım yok.. ne yapıcam bılemıyorum
buraya nıye yazdm bende bılmıyorum bı anlık ıcımı doktum belkı rahatlarım dıye.
İlla Sevgılım olsun demıyorum normal bır arkadasım bıle yok her hafta sonumu evde gecırmekten sıkıldım dısarı cıkıpda tek basıma dolasmak canımı ıyıce sıkıyor bulundugum ortamdakı arkadaslarım kendı dertlerındeler kımısı kızarkadasıyla gezer
resmen asosyal oldum hayatımın en çıkmazlarından birindeyim. beni yaşama bağlayan hiç bir şey yok çevremde hiç arkadaşım yok.. ne yapıcam bılemıyorum
buraya nıye yazdm bende bılmıyorum bı anlık ıcımı doktum belkı rahatlarım dıye.