Yalnızlıktan Sıkıldım

erdow

Kayıtlı Üye
Genç bir erkeğim Bugüne kadar hiç kız arkadasım olmadı Çünkü beni çirkin buluyorlar. Birlikte vakit geçirebileceğim, dertlerimi paylaşabileceğim birisinin hayatımda olmasını istiyorum. Yüzümdeki bazı izler ve burnumun büyüklüğü yüzünden kızlar benden uzak duruyor. Bu durum psikolojimi bozdu. İnsanlar neden sadece fiziksel özelliklere önem verir, mutlu olmak benim de hakkım değil mi?
İlla Sevgılım olsun demıyorum normal bır arkadasım bıle yok her hafta sonumu evde gecırmekten sıkıldım dısarı cıkıpda tek basıma dolasmak canımı ıyıce sıkıyor bulundugum ortamdakı arkadaslarım kendı dertlerındeler kımısı kızarkadasıyla gezer
resmen asosyal oldum hayatımın en çıkmazlarından birindeyim. beni yaşama bağlayan hiç bir şey yok çevremde hiç arkadaşım yok.. ne yapıcam bılemıyorum
buraya nıye yazdm bende bılmıyorum bı anlık ıcımı doktum belkı rahatlarım dıye.

---> Yalnızlıktan Sıkıldım

sana o şekilde davrananların insanların dış görünüşüne önem veren biri oldukları belli...elbet buna önem vermeyen insanlarla karşılaşacaksın bunun için pes etmemelisin insanı insan yapan fizigi değil yüregidir..sen gel yine buraya katıl bizim aramıza burada insanların sadece yüzlerine değil yüreklerine bakıldıgını göreceksin...inşAllah tekrar gelir yazdıklarımı okursun

merhaba...senin adina uzulmedim ama sana oyle davrananlara uzuldum....

gercekde dostun olmayi isterdim..dertlesicen biri..gezicen biri..ne bilim..siradan biri...

kim yalanliyabilirki; insanlar para ve guzelligi herseyden once belirlemislerdir

keske kalbimizin guzelligi fark etseyhdi

birgun yanlizligina o neseyi bulucaksin..bunda hic suphe etme....

Sevgiler Saygilar.

aga benimde burnum uzun bi süre sonra kabullendimxD
sorun etme kendin ol doğal ol kızların hepsi kürek gibi erkekleri sevmez bazıları karakterede bakar geneli dış görünüşe bakar nerde serseri ona gider bana gelmedikleri kesin:D git kardeşim namaz kıl ben çok darlanınca öyle yapyıorum Allah la konuş o sana kötü söz söylemez ;)
Sen bu hayatta bir bireysin başkası için değil kendin içn yaşamalısın hobiler edin kendine benzer hobileri olanlarda karşına çıkar güzel şeyler olur :)

sana o şekilde davrananların insanların dış görünüşüne önem veren biri oldukları belli...elbet buna önem vermeyen insanlarla karşılaşacaksın bunun için pes etmemelisin insanı insan yapan fizigi değil yüregidir..sen gel yine buraya katıl bizim aramıza burada insanların sadece yüzlerine değil yüreklerine bakıldıgını göreceksin...inşAllah tekrar gelir yazdıklarımı okursun

Evet Pes etmemem lazım ama bu zamana kadar karsıma cıkmamıs bundan sonramı cıkcak dıyıp ısyan edıyorum kendı kendıme

aramıza katıl konusuna gelınce ne yapabılırımkı karsıdakını sıkmak ıstemıyorum
sımdı bırıne yazsam hal hatır sorsam buda nerden cıktı suluk gıbı yapıstı gıbısınden dusunur belkı burda kı ınsanlar boyle degıldır bılemem ama benım karsıma lar hep boyle dusunuyor sanki.

merhaba...senin adina uzulmedim ama sana oyle davrananlara uzuldum....

gercekde dostun olmayi isterdim..dertlesicen biri..gezicen biri..ne bilim..siradan biri...

kim yalanliyabilirki; insanlar para ve guzelligi herseyden once belirlemislerdir

keske kalbimizin guzelligi fark etseyhdi

birgun yanlizligina o neseyi bulucaksin..bunda hic suphe etme....

Sevgiler Saygilar.

İnsallah Sabır Acıdır Meyvesı tatlıdır deyıp kendımı avutuyorum baska ne yapabılırımki
Yorumun ııcn tesekkur ederım.

aga benimde burnum uzun bi süre sonra kabullendimxD
sorun etme kendin ol doğal ol kızların hepsi kürek gibi erkekleri sevmez bazıları karakterede bakar geneli dış görünüşe bakar nerde serseri ona gider bana gelmedikleri kesin:D git kardeşim namaz kıl ben çok darlanınca öyle yapyıorum Allah la konuş o sana kötü söz söylemez ;)
Sen bu hayatta bir bireysin başkası için değil kendin içn yaşamalısın hobiler edin kendine benzer hobileri olanlarda karşına çıkar güzel şeyler olur :)

evet hep serserılere gıder bende anlam veremıyorum namaz kıl dıyorsun yerı gelıyor nefsımı yenıp kılıyorum ama etrafımdakı ınsanlara bakıyorum bu kadar haltı yıyolar ıcıyolar her ıstedıklerı oluyor benım tek ıstedıgım su yalnızlıktan kurtulmak baska bır ıstegım yok ama olmuyor bu seferde ısyan edıyorumkı sonra kotu bırsey yaptıgımın farkına varıyorum tovbe edıyorum.

Kardeşim dert ettiğin şeye bak. Ben de senin gibiydim elim sakat benim bu yüzden kimse benle konuşmaz dışlarlar diyordum çoğu zaman öyle oluyordu ama olgunlaşınca bunların önemsiz olduğunu görüyorsun fiziki özellikler çok da önemli değil karakter önemlidir. ben kimse benle çıkmaz derken şimdiye kadar 50ye yakın kızla çıktım ha bu iyi bişey mi değil ama sana içinde bulunduğun durumu önemsememen gerektiğini söylemeye çalışıyorum.

son bişey daha söyliyim. eğer sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez.

Kalabalık olunca da yalnız kalmak çok iyimiş dersin o yüzden Bırak dağınık kalsın ..

Kardeşim dert ettiğin şeye bak. Ben de senin gibiydim elim sakat benim bu yüzden kimse benle konuşmaz dışlarlar diyordum çoğu zaman öyle oluyordu ama olgunlaşınca bunların önemsiz olduğunu görüyorsun fiziki özellikler çok da önemli değil karakter önemlidir. ben kimse benle çıkmaz derken şimdiye kadar 50ye yakın kızla çıktım ha bu iyi bişey mi değil ama sana içinde bulunduğun durumu önemsememen gerektiğini söylemeye çalışıyorum.

son bişey daha söyliyim. eğer sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez.

Ben 1 tane ıle bıle cıkmadım benım derdım cıkmak yada sevgılı degıl bır muhabbet dertımı sıkıntımı paylasacagım bırı bıle yok

Ben 1 tane ıle bıle cıkmadım benım derdım cıkmak yada sevgılı degıl bır muhabbet dertımı sıkıntımı paylasacagım bırı bıle yok

tamam işte sorun 1 tane ile veya 50 tane ile çıkmak değil sorun senin bunu problem haline getirmen. eğer sırf derdini paylaşmak için arkadaş arıyorsan bak biz buradayız şu an bile senin derdini çözmeye çalışıyoruz yani yalnız değilsin.

valla kardeş benşm saçlarımda beyaz ırsi bizim ailede ama öyle böyle değil da 20 yaşındayım siyah ve beyaz saçlarım eşit benimde kendimi komplekslere soktuğum zamanlar oldu kimse beğenmiyor konuşmuyor çok yalnızım zamanlarım oldu ama inan çevre ne kadar uğraşsada insanı yalnızlığa iten kendisidir. inatçı olacaksın arkadaş yılmayacaksın görüntünümü sevmiyorsun başarılarını öne çkkaracaksın o zaman.dua edeceksin. kşmseye kendini ezdirmeyeceksin. sen bir bireysin bu hayat senin hakkın onu alacaksın güzel kardeşim:)
sevgili konusuna takılmamana sevindim insan sevgili değilde dinleyen anlayan birini ister bu güzel. Pes etmek yok :))

tamam işte sorun 1 tane ile veya 50 tane ile çıkmak değil sorun senin bunu problem haline getirmen. eğer sırf derdini paylaşmak için arkadaş arıyorsan bak biz buradayız şu an bile senin derdini çözmeye çalışıyoruz yani yalnız değilsin.

Sadece Derdıgımı paylasmak degıl Cevresızlık arkadassızlık evde bılgısayar basında zaman gecırmek baska bırseyım yok sımdı soyle dıyebılırsın forumdan ve ınternet sıtelerınden bırıyılerıyle muhabbett konus v.svs
dedıgım gıbı karsı tarafı sıkıyormusum gıbı hıssedıyorum
selam nasılsın nasıl gıdıyor vs.vs dıyorsun baska yok bıttı gerısı gelmıyor ben yazmasam karsı tarafda yazmaz zaten

valla kardeş benşm saçlarımda beyaz ırsi bizim ailede ama öyle böyle değil da 20 yaşındayım siyah ve beyaz saçlarım eşit benimde kendimi komplekslere soktuğum zamanlar oldu kimse beğenmiyor konuşmuyor çok yalnızım zamanlarım oldu ama inan çevre ne kadar uğraşsada insanı yalnızlığa iten kendisidir. inatçı olacaksın arkadaş yılmayacaksın görüntünümü sevmiyorsun başarılarını öne çkkaracaksın o zaman.dua edeceksin. kşmseye kendini ezdirmeyeceksin. sen bir bireysin bu hayat senin hakkın onu alacaksın güzel kardeşim:)
sevgili konusuna takılmamana sevindim insan sevgili değilde dinleyen anlayan birini ister bu güzel. Pes etmek yok :))

Yalnızlıgı ıten kendısı demıssın ne yapabılırımki cevremde mahallemde arkadaslık kuracak ınsan yok ısyerındekıler desen kendı yasıtlarım kımısı var maco kımısı var kız arkadasıyla gezer dıceksın onunla takıl onların ortamına gır bana gore degıl onlar uckurunun pesındeler (anladın sen onu) onlarınkı de hayat degıl bana gore daha napım cıkıp dısarı gezmek ıstesem tek basınayım koskoca ıstanbulda yasıyorum ve yalnızım yapıcak hıcbırseyım yok kurslara felan gıtmemı tavsıye edıceksın?

Kusura bakmada kardeşim senin sorunun kendinle ben böyleyim bunları yapamıyorum diyerek bi yere gelemezsin kendinle barışık ol ..

Sadece Derdıgımı paylasmak degıl Cevresızlık arkadassızlık evde bılgısayar basında zaman gecırmek baska bırseyım yok sımdı soyle dıyebılırsın forumdan ve ınternet sıtelerınden bırıyılerıyle muhabbett konus v.svs
dedıgım gıbı karsı tarafı sıkıyormusum gıbı hıssedıyorum
selam nasılsın nasıl gıdıyor vs.vs dıyorsun baska yok bıttı gerısı gelmıyor ben yazmasam karsı tarafda yazmaz zaten

sana tek bişey söyliyim hayatta hiçbir şey göründüğü gibi değildir. belki dışardan arkadaşlık çevrelerine bakıp onlara imrenyorsun ama onlar kendi içlerinde çok sorunlular. çevre diyosun bundan 5 sene sonra hiçbiri yanında olmayacak hepsi dağılacak bi tarafa yine sen tek kalacaksın ölünce de tek gideceksin. bu dünyaya tek başımıza geldik tek başımıza gideceğiz. Yalnızlık sadece Allah'a mahsustur. sen bize çevrem yok deme bize benim Allah'ım var de. senin çevren de dostun da odur. sen ona ne kadar yakın olursan bu sorunları o kadar çok atlatırsın.

Bakış açını değiştir herşey güzel olucak inan.şükret ya hiç bir sağlık sorunun bişeyin yok.. zaman olur insan çok yalnızlaşır,bu hep böyle devam edicek diye bişey yok. Sabırlı ol.
Güzel görüp,güzel düşünmekle alakalı bir yazı..

Arjantin li ünlü Golf cü Robert de Vincenzo, yine bir turnuvayı kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş ve kulüp binasına gidip oradan ayrılmak üzere hazırlanmıştı. Bir süre sonra binadan çıkıp otoparktaki arabasına yürürken yanına bir kadın yaklaştı. Kadın başarısını kutladıktan sonra, ona çocuğunun çok hasta ve ölmek üzere olduğunu anlattı. Zavallı kadının hastane masraflarını ödemesi olanaksızdı. Kadının anlattığı öykü De Vincenzo yu çok etkilemişti, hemen cebinden bir kalem çıkarttı ve turnuvadan kazandığı paranın bir miktarını yazdı çek defterine. Çeki kadının eline sıkıştırırken de ona,

-Umarım bebeğinin iyi günleri için harcarsın" dedi.

Ertesi hafta kulüpte öğle yemeği yerken, Profesyonel Golf Derneği nin bir görevlisi yanına geldi.

-Otoparktaki görevli çocuklar bana geçen hafta turnuvayı kazandıktan sonra yanına bir kadının geldiğini ve onunla konuştuğunu söylediler bana. De Vincenzo evet anlamında başını salladı. Görevli;

-Sana bir haberim var. O kadın bir sahtekardır. Üstelik hasta bir çocuğu da yok. Seni fena halde kandırmış arkadaşım.

De Vincenzo;

-Yani ortada ölümü bekleyen bir bebek yok mu?

-Hayır, yok.

-İşte bu, bu hafta duyduğum en iyi haber.

dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri