Anlatacak çok şeyin olup da; anlatacak, anlayacak dostunun olmamaması.
Heulwen Kayıtlı Üye 4 Ocak 2017 #1 Anlatacak çok şeyin olup da; anlatacak, anlayacak dostunun olmamaması.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Ocak 2017 #3 [MENTION=155185]bycold[/MENTION] Bkz: tek başına sinemaya gitmek. xD
G Gökbörü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 #4 Raskolnikov' Alıntı: [MENTION=155185]bycold[/MENTION] Bkz: tek başına sinemaya gitmek. xD Genişletmek için tıkla ... hehe ben susuyorum
Raskolnikov' Alıntı: [MENTION=155185]bycold[/MENTION] Bkz: tek başına sinemaya gitmek. xD Genişletmek için tıkla ... hehe ben susuyorum
Irelia Ghost Bayan Üye 13 Haz 2017 #6 ---> Yalnızlık İnsanın kimsesiz kalması, bıktırıyor bir süre sonra.
MasumNdarem İFT Kayıtlı Üye 2 Ağu 2017 #7 yanlızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancı gibiydi, şimdilerde ise onunla beraber uyanıyoruz, Her Yeni Güne İki Yalnız , Şarkılar Yazıyoruz
yanlızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancı gibiydi, şimdilerde ise onunla beraber uyanıyoruz, Her Yeni Güne İki Yalnız , Şarkılar Yazıyoruz
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 25 Ocak 2021 #8 ---> Yalnızlık bazen hüzün , çoğu zaman huzur.
C collosum Bayan Üye 14 Ocak 2022 #9 hangi kelimeyi bulursan bul anlaşılmayacak, anlaşılsa bile içinde istedigin tepkinin sana gösterilmeyecek olması.
hangi kelimeyi bulursan bul anlaşılmayacak, anlaşılsa bile içinde istedigin tepkinin sana gösterilmeyecek olması.