Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? :2:
crayz girl Bayan Üye 24 Mar 2010 #2 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? çözülmez Bir Meseleir
AhuELa'S<3 Bayan Üye 25 Mar 2010 #3 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Samimi arkiler seçeneğini seçtim ama arki deilde gerçek dostum olduğumda yalnız olmam
---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Samimi arkiler seçeneğini seçtim ama arki deilde gerçek dostum olduğumda yalnız olmam
REiSS Kayıtlı Üye 20 Kas 2010 #5 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Samimi arkadaşlar edinmek
Deniz kızı Bayan Üye 21 Ağu 2012 #6 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Samimi arkadaşlar edinmek.
Valetta Bayan Üye 27 Ağu 2012 #7 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Samimi arkadaşlar edinmek .
BitliPire2 Bayan Üye 27 Ağu 2012 #8 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Topla kedi , köpek ooooh en huzurlu dakikalar onlarla :106: Yalnız manlız kalmazsın.
---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Topla kedi , köpek ooooh en huzurlu dakikalar onlarla :106: Yalnız manlız kalmazsın.
LaNéDLy qHz Bayan Üye 27 Ağu 2012 #9 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Yalnızlığı çözmek gerekmez
parasite Kayıtlı Üye 27 Ağu 2012 #10 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? 'Yalnızlık çözümsüz bir meseledir'.çözüm aramak boşuna ...
---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? 'Yalnızlık çözümsüz bir meseledir'.çözüm aramak boşuna ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Ağu 2012 #11 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Samimi arkadaşlar edinmek
sEmih Kayıtlı Üye 27 Ağu 2012 #12 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Yalnız Bırakanında Bırakmayanında
mavikalem34 Kayıtlı Üye 28 Ağu 2012 #13 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Güzel insanlar yalnız kalmaz. "" Bir ben vardur,benden içeru "". diye,söylemiş çözümü.:2:
---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Güzel insanlar yalnız kalmaz. "" Bir ben vardur,benden içeru "". diye,söylemiş çözümü.:2:
Efsane SuskuN Kayıtlı Üye 2 Eyl 2012 #14 ---> Yalnızlığın en kestirme çözümü hangisi olsa gerek? Samimi arkadaşlar edinmek