Yalan

---> Yalan

neden boyle bir tumce kurma geregi duydunuz..?
yalanci oldugunuzu,paylasma isteginizi durdukleyen,ruhhalinizden bahsetmek istermisiniz?
.
Merhaba. Bildiğiniz gibi yapılan iş kinaye.açıklanması istenirse zevkle açıklarız.
Yaşam o kadar zorlaştı ki söylenilen yalanlar yüzünden.Artık ucundan köşesinden bize de bulaşmaya başladı. Bu ise bizleri rahatsız ediyor.Amaç dikkat çekerek çok az sayıda bile olsa insanların hayatından uzaklaştırmak. Bir yalanı bile eksiltebilirsek o bir faydadır diyorum.Dikkatiniz için teşekkür ediyorum.:36:Saygılar

---> Yalan

Sürekli cümlelerinizde , Allah kelimesi var.Demek ki inancınız var..O yüzden Allah yalan söyleyenleri sevmez,biliyorsunuzdur. Vazgeçin..

Çok şükür peygamberimizin getirdiği islam dinindeniz.evet yaradan yalan söyleyenleri sevmez.Bizde sevmeyiz.okey.Fakat konuyu ve başlığını tekrar gözden geçirmeniz faydalı olacaktır.:106:

---> Yalan

.
Artık ucundan köşesinden bize de bulaşmaya başladı. Bu ise bizleri rahatsız ediyor.

spesifik bir soylem olmak ile beraber,
realist bir perspektifden irdelendiginde,statik toplum da,kabul gorme olasiligi kat sayisinin dusuk oldugu bir tumce secmissiniz.bunun icindir ki,yasamis oldugumuz modern cagda bu ve bunun gibi soylemler transparan bir gercekligin,kabul gormeyen karsi yakasindaymis gibi algilaniyor..en azindan benim icin.

---> Yalan

realist bir perspektifden irdelendiginde,statik toplum da,kabul gorme olasiligi kat sayisinin dusuk oldugu bir tumce secmissiniz.bunun icindir ki,yasamis oldugumuz modern cagda bu ve bunun gibi soylemler transparan bir gercekligin,kabul gormeyen karsi yakasindaymis gibi algilaniyor..en azindan benim icin.

evet haklısınız.Ama bu yakada olunca kimse dönüp bakmıyor.Hem fikiriz yani.

---> Yalan

hocam bunun türkçe meali yokmu ben anlamadım da :D

---> Yalan

hocam bunun türkçe meali yokmu ben anlamadım da :D

kendine ozgu bir cumle olmak ile beraber,gercekci bir gozle baktigimizda,ayni goruse sahip olan toplumlar da,pek umursanmayan bir cumle kurmussunuz.yasadigimiz bu donemde gercekleri kabul etmeyen ya da goremeyen tarftasınız gibime geliyor :D oldu mu :D

---> Yalan

kendine ozgu bir cumle olmak ile beraber,gercekci bir gozle baktigimizda,ayni goruse sahip olan toplumlar da,pek umursanmayan bir cumle kurmussunuz.yasadigimiz bu donemde gercekleri kabul etmeyen ya da goremeyen tarftasınız gibime geliyor :D oldu mu :D

olduu ollduuuu :D eline sağlık

---> Yalan

Sayın hades orjinal teşhisiniz gibi,mealinizde bir harika olmuş..

sizler gibi güzel insanların var olduğunu görmek beni inanın çok sevindiriyor.Neden derseniz,Atatürk'ümüzün dediği gibi,ülke olarak hayat damarlarımızın hepsini demek ki koparamamışlar .Sizlere gerçekten çok ihtiyacımız var.Teşekkür ediyorum.:36::36:

---> Yalan

Sayın hades orjinal teşhisiniz gibi,mealinizde bir harika olmuş..

sizler gibi güzel insanların var olduğunu görmek beni inanın çok sevindiriyor.Neden derseniz,Atatürk'ümüzün dediği gibi,ülke olarak hayat damarlarımızın hepsini demek ki koparamamışlar .Sizlere gerçekten çok ihtiyacımız var.Teşekkür ediyorum.:36::36:

ben tesekkur ederim

---> Yalan

Yalan çok hareketli bir kelime.Her konulduğu yere uyum sağlıyor.böyle güzel kelimeler yaşamımızda nadir görülüyor.En çokta bizim toplumuzda çok fazla kullanılıyor.Hemde yalandan ilk uzak durması gereken kişiler tarafından.Yalanı hiç kullanmadığını söyleyenler tarafından.:2:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri