mavikalem34
Kayıtlı Üye
Ben hep yalan söylerim. Ne diyorsunuz?hahaha
.o zaman siz bir yalancısınız diyoruz )
.
Çok güzel.Ne demek istediniz?, Hayal hanım
İlk yazılan içeriğe ve gelişen muhabbete bakın çok çirkin. Yalan, korkakların işidir, fikrimce. Şimdi de konu başka yerlere çekiliyor sorularla. İlginç.
Daha önceki konuda belirtmiştim size verilebilecek bir cevap yok.Siz samimi ve dürüst bir yaklaşım göstermiyorsunuz.Bu nedenle cevap veremiyoruz.Ayrıca kem söz sahibine aittir.iftira ve yalan günahtır.Bence vazgeçin bu tavrınızdan.saygılar
Şu mübarek günde ille kavga edeceksiniz.Yoksa olmaz değil mi?.İftira bence sizin göbek adınız olmuş, samimi ve dürüst yaklaşım sergilemediğimi düşünmenizden ötürü. Kem söz eden hiç olmadım çok şükür. Nasıl görünüyorsanız, cevabım o şekildedir. İftira ve YALAN günahsa, böyle konularla gelmeyin o zaman. Ben hep yalan söylerim ne diyorsunuz gibi bir cümle ancak sizinle bütünleşirdi o halde. Tavrım gayet net. Anlayışınız yanlış, algılamalarınızda. Saygılar.
Şu mübarek günde ille kavga edeceksiniz.Yoksa olmaz değil mi?.
ama işte yine yanıldınız.Ben hiç kimse ile kavga etmem.Hele bir hanımla ihtimal dahi yok.Sadece ülkem için,bayrağım için ederim kavgayı.Lütfen sonlandırın şataşmayı.
Bakın söylüyorum,siz çok iyisiniz,siz her zaman haklısınız,siz her zaman doğrusunuz.Hatta konunun konusu bile ben hep yalan söylerim idi,değilmi?.Ben sizden özür diliyorum.Siz haklısınız.Ben kötüyüm,sahtekarım,yalancıyım.Aklınıza ne geliyorsa ilave edebilirsiniz.Ben yaramaz bir insanım.Lütfen benimle konuşarak seviyenizi düşürmeyin.Başka ne diyeyim size?.Tek bir şey söylüyorum;Yaradan o tertemiz,pırıl pırıl gönlünüze göre versin diyorum.Daha ne diyeyim. bir de amin diyeyim bari.(site sakinleri lütfen affedin)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.