Yalan

---> Yalan

.yalan soylemek iki sekilde izah edilir.
1..o anki durumu kurtarmak icin soylenir.
2..yalan soylemek bir aliskanlik haline gelmistir,hastalik kisi devamli yalan soyler.
3..menfaatler icin cok yalanlar soylenir.

..ben sadece yalani esime soylerim o da beni iyi tanidigi nicin yutmaz tabi.

..yalanlar her zaman doner sahibine gelir unutmamak lazimdir.

---> Yalan

Malesef doğru söylüyorsunuz.Yaradan bize cennet gibi bir yurt vermiş,biz nelerle meşgulüz. Biz sıkılmayalım da kimler sıkılsın?.Teşekkür ediyorum.sağolun.

---> Yalan

Evet arkadaşlar çevremizde gelişmiş ve son teknoloji ürünleri yalanlardan kullanan varmı?,hiç gördünüzmü,duydunuzmu böyle ileri derecede yalanlardan?.saygılar değerli arkadaşlarım.

---> Yalan

İlk yazılan içeriğe ve gelişen muhabbete bakın çok çirkin. Yalan, korkakların işidir, fikrimce. Şimdi de konu başka yerlere çekiliyor sorularla. İlginç.

---> Yalan

İlk yazılan içeriğe ve gelişen muhabbete bakın çok çirkin. Yalan, korkakların işidir, fikrimce. Şimdi de konu başka yerlere çekiliyor sorularla. İlginç.

Daha önceki konuda belirtmiştim size verilebilecek bir cevap yok.Siz samimi ve dürüst bir yaklaşım göstermiyorsunuz.Bu nedenle cevap veremiyoruz.Ayrıca kem söz sahibine aittir.iftira ve yalan günahtır.Bence vazgeçin bu tavrınızdan.saygılar

---> Yalan

Daha önceki konuda belirtmiştim size verilebilecek bir cevap yok.Siz samimi ve dürüst bir yaklaşım göstermiyorsunuz.Bu nedenle cevap veremiyoruz.Ayrıca kem söz sahibine aittir.iftira ve yalan günahtır.Bence vazgeçin bu tavrınızdan.saygılar

İftira bence sizin göbek adınız olmuş, samimi ve dürüst yaklaşım sergilemediğimi düşünmenizden ötürü. Kem söz eden hiç olmadım çok şükür. Nasıl görünüyorsanız, cevabım o şekildedir. İftira ve YALAN günahsa, böyle konularla gelmeyin o zaman. Ben hep yalan söylerim ne diyorsunuz gibi bir cümle ancak sizinle bütünleşirdi o halde. Tavrım gayet net. Anlayışınız yanlış, algılamalarınızda. Saygılar.

---> Yalan

İftira bence sizin göbek adınız olmuş, samimi ve dürüst yaklaşım sergilemediğimi düşünmenizden ötürü. Kem söz eden hiç olmadım çok şükür. Nasıl görünüyorsanız, cevabım o şekildedir. İftira ve YALAN günahsa, böyle konularla gelmeyin o zaman. Ben hep yalan söylerim ne diyorsunuz gibi bir cümle ancak sizinle bütünleşirdi o halde. Tavrım gayet net. Anlayışınız yanlış, algılamalarınızda. Saygılar.
Şu mübarek günde ille kavga edeceksiniz.Yoksa olmaz değil mi?.
ama işte yine yanıldınız.Ben hiç kimse ile kavga etmem.Hele bir hanımla ihtimal dahi yok.Sadece ülkem için,bayrağım için ederim kavgayı.Lütfen sonlandırın şataşmayı.
Bakın söylüyorum,siz çok iyisiniz,siz her zaman haklısınız,siz her zaman doğrusunuz.Hatta konunun konusu bile ben hep yalan söylerim idi,değilmi?.Ben sizden özür diliyorum.Siz haklısınız.Ben kötüyüm,sahtekarım,yalancıyım.Aklınıza ne geliyorsa ilave edebilirsiniz.Ben yaramaz bir insanım.Lütfen benimle konuşarak seviyenizi düşürmeyin.Başka ne diyeyim size?.Tek bir şey söylüyorum;Yaradan o tertemiz,pırıl pırıl gönlünüze göre versin diyorum.Daha ne diyeyim. bir de amin diyeyim bari.(site sakinleri lütfen affedin)

---> Yalan

Şu mübarek günde ille kavga edeceksiniz.Yoksa olmaz değil mi?.
ama işte yine yanıldınız.Ben hiç kimse ile kavga etmem.Hele bir hanımla ihtimal dahi yok.Sadece ülkem için,bayrağım için ederim kavgayı.Lütfen sonlandırın şataşmayı.
Bakın söylüyorum,siz çok iyisiniz,siz her zaman haklısınız,siz her zaman doğrusunuz.Hatta konunun konusu bile ben hep yalan söylerim idi,değilmi?.Ben sizden özür diliyorum.Siz haklısınız.Ben kötüyüm,sahtekarım,yalancıyım.Aklınıza ne geliyorsa ilave edebilirsiniz.Ben yaramaz bir insanım.Lütfen benimle konuşarak seviyenizi düşürmeyin.Başka ne diyeyim size?.Tek bir şey söylüyorum;Yaradan o tertemiz,pırıl pırıl gönlünüze göre versin diyorum.Daha ne diyeyim. bir de amin diyeyim bari.(site sakinleri lütfen affedin)

Bulunduğumuz bölüm, İtiraf bölümü. İtiraf etmişsiniz, fikrimi belirttim. Ama siz istiyorsunuz ki, sizin istediğiniz şekilde eleştiri ve cevaplar gelsin. Açtıysanız buraya, benim de istediğim şekilde saygı çerçevesinde yorum yapmak en doğal hakkım. Ben sataşmıyorum, fikirlerimle geliyorum. Mübarek günde hiç ama hiç tartışasım yok zaten oruçlu halimle. Söylediklerinize baktım da, siz kendinizi öyle görüyorsanız benim için sıkıntı olmaz. Sonuç itibari ile size bunları sarfeden ben değildim. Böyle bir konuda, böyle birşey itiraf edildiyse eleştiriye de açık olacaksınız. Olamıyorsanız açmayacaksınız bu kadar basit. Yaradan temiz gönlüme, temiz olan herşeyi vermiş sağolun. Amin tekrardan. İyi günler :)

---> Yalan

neden boyle bir tumce kurma geregi duydunuz..?
yalanci oldugunuzu,paylasma isteginizi durdukleyen,ruhhalinizden bahsetmek istermisiniz?

---> Yalan

Sürekli cümlelerinizde , Allah kelimesi var.Demek ki inancınız var..O yüzden Allah yalan söyleyenleri sevmez,biliyorsunuzdur. Vazgeçin..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri