http://www.youtube.com/watch?v=sqKTeo4rG9c&feature=related Şilaaa'm Sana gelsin bebeyim :pp
karagümrük Kayıtlı Üye 14 Ağu 2011 #2 ---> Yalan attım seni aldattım & Roman. sevdiğimi sandın bana bağlandııın :8: işte buuuuu tşk
Sheila Bayan Üye 14 Ağu 2011 #5 ---> Yalan attım seni aldattım & Roman. Bana geldi buu hahaha açkende çok hoş oldu bu
Sevda'Lı Bayan Üye 14 Ağu 2011 #6 ---> Yalan attım seni aldattım & Roman. DaDLuBeaCH' Alıntı: vardı bu konu. Genişletmek için tıkla ... Linki bul konunun altına at kilit vuralım konuma Şilaa
---> Yalan attım seni aldattım & Roman. DaDLuBeaCH' Alıntı: vardı bu konu. Genişletmek için tıkla ... Linki bul konunun altına at kilit vuralım konuma Şilaa
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 Eyl 2011 #8 ---> Yalan attım seni aldattım & Roman. buna bayılıorum ben yaa xD
D Düş'eş Bayan Üye 15 Eyl 2011 #9 ---> Yalan attım seni aldattım & Roman. RaPizM^^' Alıntı: buna bayılıorum ben yaa xD Genişletmek için tıkla ... Adaşım bendee .d içim kıpır kıpır oldu şimdi oynayasım geldi .p
---> Yalan attım seni aldattım & Roman. RaPizM^^' Alıntı: buna bayılıorum ben yaa xD Genişletmek için tıkla ... Adaşım bendee .d içim kıpır kıpır oldu şimdi oynayasım geldi .p