` nazLı ..
Bayan Üye
---> Yakışıklılık
Sana da kolay gelsin.
Sana da kolay gelsin.
bir kıza arkadaşlık teklif ettim(kız arkadaşımdan ayrıldıktan bir süre sonra)
neyse, başka bir çocukta bundan hoşlanıyormuş..ikimiz arasında diğer çocuğu seçti.
ortaokul mezunu, kendisini hiç geliştirmemiş, maddi açıdan da zengin değil(hakaret olsun diye demedim)
ama uzun boylu ve yakışıklı...tek sermayesi bu .
bana gelince, 4-5 didle çevirmenlik ve tercümanlık yapıyorum, bilgisayar mühendisliğinden matematiğe bir çok alanda üniversite okudum,profesyonel olarak ressamlık ve karikatüristik yapıyorum ve kendime ait spor salonum var..kick boks hocasıyım..
ama bakımlı ve temiz olsam da, yakışıklı değilim..kısa boylu ve çirkin sayılabilecek bir adamım ağır bir itiraf oldu ama gerçek bu..
ama karşıdaki erkek sadece yakışıklı diye kaybettim..
tabi ki, herkes paraya pula kariyere bakacak diye bir şey yok ama aşk bu kadar basit mi....?
yakışıklı olmayı ya da bu tarz şeyleri biz seçemiyoruz ki..hepsi yaratılış...
ben bile bir kızdan hoşlanırken, oturmasına, kalkmasına konuşmasına eğitmine ahlakına bakar sonra hoşlanırım..
güzelliği sonra gelir.
arada yanıldığımızda oluyor
neyse, belki de yakışıklı olsam farklı düşünürdüm..belki de yakışıklıları kıskanmak benimkisi
evet sonuç olarak fok balıkları çok yalnız adını feriha koyim
Katılıyorum buna.. kızlar o kadar çok takılmazlar dış görünüşetipe bakma genelde erkeklerde olur örneklerini çok gördüm görmekteyim abimden olsun arkadaş çevremden olsun. Kızlardada vardır tabi yanlış bi düşünce adam olsun efendi olsun bırak okumamışta olsun aadam olsun yeter.
Kızlar ne anlar yakışıklı erkekten. Paran var mı,maaşın iyi mi. Gerisini salla
En iyisi Birileri şu adamlara elinde blackberry altında araba olunca "gelsin kızlar gitsin kızlar" olmayacağını anlatsın.
bir kıza arkadaşlık teklif ettim(kız arkadaşımdan ayrıldıktan bir süre sonra)
neyse, başka bir çocukta bundan hoşlanıyormuş..ikimiz arasında diğer çocuğu seçti.
ortaokul mezunu, kendisini hiç geliştirmemiş, maddi açıdan da zengin değil(hakaret olsun diye demedim)
ama uzun boylu ve yakışıklı...tek sermayesi bu .
bana gelince, 4-5 didle çevirmenlik ve tercümanlık yapıyorum, bilgisayar mühendisliğinden matematiğe bir çok alanda üniversite okudum,profesyonel olarak ressamlık ve karikatüristik yapıyorum ve kendime ait spor salonum var..kick boks hocasıyım..
ama bakımlı ve temiz olsam da, yakışıklı değilim..kısa boylu ve çirkin sayılabilecek bir adamım ağır bir itiraf oldu ama gerçek bu..
ama karşıdaki erkek sadece yakışıklı diye kaybettim..
tabi ki, herkes paraya pula kariyere bakacak diye bir şey yok ama aşk bu kadar basit mi....?
yakışıklı olmayı ya da bu tarz şeyleri biz seçemiyoruz ki..hepsi yaratılış...
ben bile bir kızdan hoşlanırken, oturmasına, kalkmasına konuşmasına eğitmine ahlakına bakar sonra hoşlanırım..
güzelliği sonra gelir.
arada yanıldığımızda oluyor
neyse, belki de yakışıklı olsam farklı düşünürdüm..belki de yakışıklıları kıskanmak benimkisi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.