---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz kanka kardeşim
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #61 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz kanka kardeşim
kanat$z_melek Bayan Üye 29 Ocak 2009 #62 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz kanka-kanki,kuzum,aşkım,hacı,cavuş...
bitli_pire Kayıtlı Üye 5 Mar 2009 #63 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz her arkadasımın lakabı var neredeyse bır bırımızın ısmını unuttuk
---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz her arkadasımın lakabı var neredeyse bır bırımızın ısmını unuttuk
U ulas_ca Kayıtlı Üye 6 Mar 2009 #65 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz lan diye hitap ederim
T tekken Banned 6 Mar 2009 #66 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz erkekse lann derim...kızsa şştttt derim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 Mar 2009 #67 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz lan--abi--kanki--bebişim--delü--pislik--vs. vs..
T Tr_Cx Kayıtlı Üye 7 Mar 2009 #68 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz Lan pişt aLo kanka uLan totoş güdük hatta düdük bazende moruk. Bayansa Canım cicim vs xP
---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz Lan pişt aLo kanka uLan totoş güdük hatta düdük bazende moruk. Bayansa Canım cicim vs xP
SpOoK_q!RL Bayan Üye 7 Mar 2009 #69 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz aBi arqo şekilde kusum kusuuu meleqim kısım qundi anqut
---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz aBi arqo şekilde kusum kusuuu meleqim kısım qundi anqut
matrock_guzel Bayan Üye 7 Mar 2009 #70 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz nan,kuzum,kanka,şeker
Bezmi$h Banned 7 Mar 2009 #71 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz her türlü oo an aklıma ne geliosa
_Tiesto_ Banned 7 Mar 2009 #72 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz kardeş diye hitap ederim..
sLcN Bayan Üye 7 Mar 2009 #73 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz içimden ne geliosa derim aşkısı bitanem bebeim hayatım tatlım canm abim kardeşim kuzum ortim
---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz içimden ne geliosa derim aşkısı bitanem bebeim hayatım tatlım canm abim kardeşim kuzum ortim
mermaid Bayan Üye 8 Mar 2009 #75 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz bazıalrına pisliq derim kanki,kanka iğrençlik muckcuk derim hahaha yaFru bebiş kardeş ortak saftirik vs
---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz bazıalrına pisliq derim kanki,kanka iğrençlik muckcuk derim hahaha yaFru bebiş kardeş ortak saftirik vs
Q qReenDayS<3... Bayan Üye 9 Mar 2009 #76 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz aaazıma ne qELırse waLLa ama qeneLde aSqm-bıDenem-bebeım-bebıS-hacı-dayı-abı-baba xD we tabıkıDe aRqo xD
---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz aaazıma ne qELırse waLLa ama qeneLde aSqm-bıDenem-bebeım-bebıS-hacı-dayı-abı-baba xD we tabıkıDe aRqo xD
Hira Bayan Üye 10 Mar 2009 #80 ---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz hocam lafını fazla kullanıyorum bu aralar küçüklere güzelim ..:11: Son düzenleme: 11 May 2009
---> yakın arkadaşlarınıza nasıl hitap edersiniz hocam lafını fazla kullanıyorum bu aralar küçüklere güzelim ..:11: