---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi?
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,381 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi?
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,382 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Değer ver istiyorum çünkü üzmeye kıyamadıklarımdansın. Sahiplen istiyorum çünkü ait olmak istediğim tek insansın.
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Değer ver istiyorum çünkü üzmeye kıyamadıklarımdansın. Sahiplen istiyorum çünkü ait olmak istediğim tek insansın.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,383 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Yorma Kendini; Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Yorma Kendini; Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,384 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Makyajını silmeden yatan kadın ya bunu unutacak kadar çok mutludur, ya da hiç umursamayacak kadar mutsuz."
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Makyajını silmeden yatan kadın ya bunu unutacak kadar çok mutludur, ya da hiç umursamayacak kadar mutsuz."
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,385 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır.
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,386 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? ''Bir kadını güldürebiliyorsanız, her şeyi yaptırabilirsiniz.'' /Marilyn Monroe/
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? ''Bir kadını güldürebiliyorsanız, her şeyi yaptırabilirsiniz.'' /Marilyn Monroe/
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,387 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Ve ben seni yaptıklarımızla değil de, hiç yapamadıklarımızla hatırlayacağım..
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Ve ben seni yaptıklarımızla değil de, hiç yapamadıklarımızla hatırlayacağım..
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,388 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Sen ister dostum ol ister sevgilim, yeter ki hayatımda ol. Sen bana geldikçe sana ihtiyacım olacak. Senden başka hiçbir isteğim yok.
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Sen ister dostum ol ister sevgilim, yeter ki hayatımda ol. Sen bana geldikçe sana ihtiyacım olacak. Senden başka hiçbir isteğim yok.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,389 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Onu bi değişik seviyorum.. “Seni seviyorum” gibi değil..
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Onu bi değişik seviyorum.. “Seni seviyorum” gibi değil..
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,390 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Derin ızdıraplar güçlü karakterler doğurur; karakterin heybetine baktığında baştan aşağı yara izi doludur.
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Derin ızdıraplar güçlü karakterler doğurur; karakterin heybetine baktığında baştan aşağı yara izi doludur.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,391 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Sana ait olmayanın peşinde koştuğunda, gerçekten sana ait olanı yitirirsin.
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Sana ait olmayanın peşinde koştuğunda, gerçekten sana ait olanı yitirirsin.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,392 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden 'hiç bitmesin' dediğin günlere, 'keşke hiç yaşamasaydım' dersin.'' /M. Longston/
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden 'hiç bitmesin' dediğin günlere, 'keşke hiç yaşamasaydım' dersin.'' /M. Longston/
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,393 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Küs kalmayı beceremediğimiz insan var ya, işte o insan iyi ki var hayatımızda." /Jes/
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Küs kalmayı beceremediğimiz insan var ya, işte o insan iyi ki var hayatımızda." /Jes/
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,394 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Sonra kalktın sen geldin, ben de kalktım seni sevdim. Seni sevdim bu zamanda kolay mı böyle bir şey?
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Sonra kalktın sen geldin, ben de kalktım seni sevdim. Seni sevdim bu zamanda kolay mı böyle bir şey?
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,395 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Senden beni çıkarınca nasıl da herkessin..
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? Senden beni çıkarınca nasıl da herkessin..
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,396 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? “Sevgili, ben seni kaç hayattır seviyorum ?” — Güven Akgün
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? “Sevgili, ben seni kaç hayattır seviyorum ?” — Güven Akgün
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,397 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? “Sevgili, adını duydum şimdi, dünya silindi.” — Güven Akgün
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? “Sevgili, adını duydum şimdi, dünya silindi.” — Güven Akgün
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,398 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Mutlu olmayı hak eden insanlar hep mutsuz." /Spud/
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "Mutlu olmayı hak eden insanlar hep mutsuz." /Spud/
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,399 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "İyi dostlar destek olur. En iyi dostlar ise hiçbir şey olmamış gibi davranır." /Desperate Housewives/
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? "İyi dostlar destek olur. En iyi dostlar ise hiçbir şey olmamış gibi davranır." /Desperate Housewives/
Lilith Daughter of the Void Admin 15 May 2014 #1,400 ---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? 'Üzgünüm' diye başlayan bir cümle duyarsanız şayet, hazır olun; Cümlenin sonunda üzgün olan tek kişi siz olacaksınız." /Murathan Mungan/
---> yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi? 'Üzgünüm' diye başlayan bir cümle duyarsanız şayet, hazır olun; Cümlenin sonunda üzgün olan tek kişi siz olacaksınız." /Murathan Mungan/