---> Türkiye'nin En Büyük ve En Özel Güzel Söz Arşivi ~
"Sevdiğine, sevdiğini söyle." /Hz. Mevlana/
"Kadınların şaçları bile kırılır, gerisini siz düşünün.." /Anonim/
"Unutma; Her gelen sevmez.. Ve hiçbir seven gitmez." /Nazım Hikmet/
"Ve bazıları yokken bile vardır, fazlasıyla." /Edip Cansever/
"Kapına geldim. Ve ben, ben olmaktan vazgeçtim. Sen yeter ki 'kim o' de. Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim.." /Hz. Mevlana/
" 'Korkma ben yanındayım' diyen biri olmalı hayatınızda." /Skins/
"Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini." /Hz. Mevlana/
"Her insanın yüreğinde idam ettiği birisi vardır.." /Anonim/
"Tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." /Gossip Girl/
"Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa, o gözlere bakmayacaksın." /Karadayı/
"Hiç iyi niyetli olup da hata üstüne hata yapmışsın gibi hissettiğin oldu mu?" /Teen Wolf/
"Sevdiğine, sevdiğini söyle." /Hz. Mevlana/
"Kadınların şaçları bile kırılır, gerisini siz düşünün.." /Anonim/
"Unutma; Her gelen sevmez.. Ve hiçbir seven gitmez." /Nazım Hikmet/
"Ve bazıları yokken bile vardır, fazlasıyla." /Edip Cansever/
"Kapına geldim. Ve ben, ben olmaktan vazgeçtim. Sen yeter ki 'kim o' de. Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim.." /Hz. Mevlana/
" 'Korkma ben yanındayım' diyen biri olmalı hayatınızda." /Skins/
"Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini." /Hz. Mevlana/
"Her insanın yüreğinde idam ettiği birisi vardır.." /Anonim/
"Tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." /Gossip Girl/
"Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa, o gözlere bakmayacaksın." /Karadayı/
"Hiç iyi niyetli olup da hata üstüne hata yapmışsın gibi hissettiğin oldu mu?" /Teen Wolf/