---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' ne aşkmış ya (:
Skaikru Kayıtlı Üye 6 Kas 2012 #41 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' ne aşkmış ya
' Beşiktaşk Bayan Üye 6 Kas 2012 #42 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' varmış öyleleri
' Beşiktaşk Bayan Üye 6 Kas 2012 #43 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Herşey çok güzel olacak yalanına kandırıyoruz kendimizi çoğu zaman
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Herşey çok güzel olacak yalanına kandırıyoruz kendimizi çoğu zaman
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Kas 2012 #44 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Belki başkalarına sarılabilirim, gülebilirim, konuşabilirim, eğlenebilirim ama onların hiçbiri senin kadar değerli değil."
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Belki başkalarına sarılabilirim, gülebilirim, konuşabilirim, eğlenebilirim ama onların hiçbiri senin kadar değerli değil."
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Kas 2012 #45 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' değerlisin ama değer misin bilmiyorum
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Kas 2012 #46 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Beraber gülmeyi özlediğim insanlar var bilin istedim
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Beraber gülmeyi özlediğim insanlar var bilin istedim
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Kas 2012 #47 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' O bir mesaj çıkarsın diye bir şey yazarsın, o hariç herkes beğenir.
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' O bir mesaj çıkarsın diye bir şey yazarsın, o hariç herkes beğenir.
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Kas 2012 #48 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Benimle onun arasında kaldıysan, onu seç! Çünkü beni gerçekten sevseydin, beni seçenek yapmazdın."
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Benimle onun arasında kaldıysan, onu seç! Çünkü beni gerçekten sevseydin, beni seçenek yapmazdın."
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Kas 2012 #49 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Benimle uğraşan insanın kalbini kırmakla kalmam, üstüne kafasını kırarım.
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Benimle uğraşan insanın kalbini kırmakla kalmam, üstüne kafasını kırarım.
' Beşiktaşk Bayan Üye 9 Kas 2012 #50 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Kasım'da aşk başkadır" yazan kızlar, kendinizi kandırmayın. "Kütük, her mevsim aynı kütüktür."
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Kasım'da aşk başkadır" yazan kızlar, kendinizi kandırmayın. "Kütük, her mevsim aynı kütüktür."
' Beşiktaşk Bayan Üye 10 Kas 2012 #51 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' +Sana ihtiyacım var -Ne kadar olabilir ki? +Ben Türkiye,Sen Atatürk,anla iste
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' +Sana ihtiyacım var -Ne kadar olabilir ki? +Ben Türkiye,Sen Atatürk,anla iste
Skaikru Kayıtlı Üye 10 Kas 2012 #52 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' En güzeli de buydu ışte +
' Beşiktaşk Bayan Üye 10 Kas 2012 #53 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' sağ ol .
H HaDeS Kayıtlı Üye 10 Kas 2012 #54 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur."
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' "Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur."
' Beşiktaşk Bayan Üye 10 Kas 2012 #55 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' HaDeS' Alıntı: "Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur." Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler . . ____ belki de izin vermeliydin en azından hayallerim yaşamalıydı..
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' HaDeS' Alıntı: "Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur." Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler . . ____ belki de izin vermeliydin en azından hayallerim yaşamalıydı..
H HaDeS Kayıtlı Üye 10 Kas 2012 #56 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Seviyorsan eğer belli edeceksin. Aşk utanmayı değil,tutunmayı sever..!
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Seviyorsan eğer belli edeceksin. Aşk utanmayı değil,tutunmayı sever..!
' Beşiktaşk Bayan Üye 15 Kas 2012 #57 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Bu aralar yalnızlıkla aramız çok iyi sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor.
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Bu aralar yalnızlıkla aramız çok iyi sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor.
' Beşiktaşk Bayan Üye 17 Kas 2012 #58 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Yanında gerçek düşüncelerimi rahatça söyleyemediğim biriyle tam olarak yakın olamam.
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Yanında gerçek düşüncelerimi rahatça söyleyemediğim biriyle tam olarak yakın olamam.
H HaDeS Kayıtlı Üye 18 Kas 2012 #59 ---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Bazen yalnız kalmak iyidir Canını yakan kimse olmaz
---> Yabancı bir şarkı gibiyim , dinleyenim çok anlayanım az ' Bazen yalnız kalmak iyidir Canını yakan kimse olmaz