ne o jasmina sana noluo....
DaNGeR Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #43 ^^_letisya_^^' Alıntı: ya sen ne kafanı takıon danger boşveeer gitsin hayatını yaşa..... Genişletmek için tıkla ... kafama taktığım bişey yok hayatımı yaşıyorum şu anda saten son demine geLdim hayatımın hiç bişey i kafama takmıyorum sözler dikkatli olsun ok... !
^^_letisya_^^' Alıntı: ya sen ne kafanı takıon danger boşveeer gitsin hayatını yaşa..... Genişletmek için tıkla ... kafama taktığım bişey yok hayatımı yaşıyorum şu anda saten son demine geLdim hayatımın hiç bişey i kafama takmıyorum sözler dikkatli olsun ok... !
sEmih Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #44 Arkadaslar Lütfen Bakin Rica Ediyorum Konuyu Kapatcam olmicak.. Tartisma Laf Atma istemiyorum.. SAdece yorum... 2/3
Arkadaslar Lütfen Bakin Rica Ediyorum Konuyu Kapatcam olmicak.. Tartisma Laf Atma istemiyorum.. SAdece yorum... 2/3
^^_letisya_^^ Bayan Üye 16 Ara 2007 #46 ya tmm anlıom da jasminadaki konuşmaya baksana bi...benden önce onu uyarmalısınız bence
DaNGeR Kayıtlı Üye 16 Ara 2007 #47 Türkçe bilmiyordun buraya geLdiğinde ... öğrendin kızım demeye başladın bunlar önemli şeylerdir hitap konusu hitabın ne kadar doğruysa o kadar iyi gözükürsün insanlara.!
Türkçe bilmiyordun buraya geLdiğinde ... öğrendin kızım demeye başladın bunlar önemli şeylerdir hitap konusu hitabın ne kadar doğruysa o kadar iyi gözükürsün insanlara.!
J Jasmina Bayan Üye 16 Ara 2007 #49 Düşlerforumu seviyorum özkan sayın adminim sizde letisyaya uygun bi cevap vrirseniz konu kapanır dimi saygılarımla
Düşlerforumu seviyorum özkan sayın adminim sizde letisyaya uygun bi cevap vrirseniz konu kapanır dimi saygılarımla
^^_letisya_^^ Bayan Üye 16 Ara 2007 #50 ya tmm haklsıın danger ama ben kızım dediğim için hiç bu kdr tepki alamadım kötü bişimi bu kızım
-oZKan- Ceo Admin 16 Ara 2007 #51 cevabımı verdım msn adresımı ekle dedım gerekenı soylerım zaten kendısıne burda reklama gerek yok KONU LOCKED
cevabımı verdım msn adresımı ekle dedım gerekenı soylerım zaten kendısıne burda reklama gerek yok KONU LOCKED