xD Sevgisiz GünLük xD

---> xD Sevgisiz GünLük xD

SevgiLi GünLüğüm..
Bugün geç uyandım .d Oh be sonunda rahat rahat uyudum.Saat 4.30 gibi evden çıktım.ArkadaşLa buLuştuk.Bi kitap arıyoduk onu buLmak için gezindik.Sonra geç kaLıyoruz diye yoL boyu koştuk.Herkes bize bakıyodu.Biri noLuyo ya dedi .d idmana geç kaLdık.5 tur koşu cezası yedik :D Neyse idman sonunda basketten sonra bide voLeyboL oynayaLım dedik.GüLmekten öLdük ya .d Çıkışta asena'nın üstüne suyu döktüm beni kovaLadı yoLda .d bi adam benim için demişki süreyya ayhan geçti :D Çok hızLı koşuyodum ya .d Sonra herkes bize bakıyo fiLan.ReziLLik ama biz güLüyoruz.Sonra ase benim üstüme suyu döktü ben onu kovaLadım fiLan çok komikti ya :D 7.30 gibi eve geLdim.Şimdi burdayım işte :) şimdiLik bu kadar :)

Son düzenleme:

Sevgisiz GünLüğü^^m
Hiçbirşey iyi gitmiyo sanki.Herşey üstüme geLiyo.Karmakarışık duyguLardayım..Neyse günümü anLatiyim.Sabah yine okuLa gittim.DersLer her zamanki gibiydi.Son derse doğru bedenci geLdi.Yarın koşu yarışmasına katıLıyorum .s Pek istemesemde katıLıcam.Neyse sonra baskete gittik.34 derece havada öLdük tabi.Ama yıLmadık günLük :p VoLeyboLda oynadık.Baya komikti yerLere biLe yattım ya güLmekten.Bakma güLdüğümde asLında pek mutLu değiLim bu araLar.O yok !!Yok işte.. Hiç yoktu oLmayacakta..

Çok seviyorum ama yoksun.Zaten hiç yoktun.
Nerde oLduğunuda biLmiyorumki.Neyse günLük bu kadar bb

xD
GünLükcüğüm
Dün reziL oLdum sevdiğim kişi onu sevdiğimi anLamış oLabiLir.Gerçi onun beni sevdiği söyLeniyo ama xD Neyse sinirLiydim.Dershaneye gittik.Orda güLdk hep güzeLdi xD Bi ara teLde konuşyodum kankam birine bağırıyo ona sus diyorum anıL bana bişeLer diyo susss diye bğrdm sonunda xD TeLdeki nOluyo fLn dedi sana değiL ya fLn ddm xD Sonra hoca derse girdi bişeLer oLdu dediki bu sınıfı seçmişLer gibi bişeLer dedi.Bizi de sınıftakiLere katLanabiLiyoruz diye kutLadı xD Çıkışta ben,kankim bi de yakın bi ark eve gittik işte.Sonra ingiLizce çaLıştım.Şimdi burdayım ama facebooka bakamıyorum.Çünkü annem arkada of xS Msnyede bakamıyorum xS Bu kadar xD Hı bi de şimdi de bermuda'nın[lakap] msnye girmesini bekLiyorum (= AMa geLmiyo xS

bunu sevgilin okumak için neler vermezdi acaba...

beLki..

GünLükk
Bugün sabahın köründe kaLktım koşu için. 2. oLdum madaLya aLdım :p Koptum ama nedenini yazmicam :p Neyse sonra arkadaşLarLa buLuştuk.FiLm izLedik,tıkındık,geyik yaptık :D Sonra eve geLdim.GüzeLdi.Yarın da Mersin'e gidiyorum.Bu kadar..

GünLük

Hep değer veriLenLer kaybediLirmiş.BiLmezdim anLamını öğrendim bugün.Canım,kardeşim,dostum,sırdaşım,herşeyim dersin içten içe.Bi gün kaybedeceğini biLe biLe bağLanırsın ona.Sonra çok üzüLürsün arkasından ama geçmiştir artık.HeLe de erken kaybetmişsen[!] Kopmuştur bi parçan,yaraLanmıştır soL yanın.Kırgınım ona.O da bana .SuçLuyuz her ikimizde.Ama dönüşü yok artık.O benim için bi kardeş bi abi gibiydi.Ama bitti

Canımı kaybettim ben.O'nu kaybettim ben.

BunLarı biLmese de hep akLımda o.

Ders oLdu bu bana günLük.Gereğinden fazLa değer kaybettirirmiş .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri