xD Sevgisiz GünLük xD

GeBeriK GeLin

Bayan Üye
Bugün sabahın köründe teLefonun çaLmasıyLa kaLktım.Tanıyamadım iki kere anLayamadım dedim.En sonunda tanıdım xD Neyse sonra geri yatağa devriLdim.10da geri kaLktım.HazırLandım.KahvaLtı yapıcaktım.Bi baktım ekmekLiği karınca taLamış.Anamı aradım.BişeLer söyLedi.Yaptım sonra karıncaLar gitmiş zaten.Neyse gitara gittim.İptaLmiş.Geri döndüm.Enis'i gördüm.ÖyLe seLam napıyosun fiLan konuştuk.Kitap aLdım sonra.Neva..Neyse evde yemek yoktu.Meyve fiLan atıştırdım.Ev işLeride bugünLerde bana kaLdı.Annem evde değiL.Sonra kitap okudum.Şimdi internette geziniyorum.Yemek geLicek birazdan.Onu bekLiyorum.Çok acıktım ya =(

Yok ya ne fiLmi xD

GünLükcüğüm
Bugün sınva vardı dershanede.KankamLa sınava gittik.SoruLara bi baktım.Of off ne sen sor ne ben söyLiyim.Zaten azcık batırdım sınavı.Azıcık yahu xD Neyse tabi kankamLa dedikodu fiLan yaptık.Dönüşte küpe aLdım.Sinemanın ordan geçtik[biri için xP] Sonra eve geLdim.Anam yoktu babamda duşta.Komşuya gidip oturdum biraz.Sonra eve geLdim.Babam sınav nasıL dedi.Kötü dedim.Konuştu da konuştu xS Neyse şimdi burdayım gene.BöyLe bi gündü işte..

xD
GünLükcüğüm
Dün reziL oLdum sevdiğim kişi onu sevdiğimi anLamış oLabiLir.Gerçi onun beni sevdiği söyLeniyo ama xD Neyse sinirLiydim.Dershaneye gittik.Orda güLdk hep güzeLdi xD Bi ara teLde konuşyodum kankam birine bağırıyo ona sus diyorum anıL bana bişeLer diyo susss diye bğrdm sonunda xD TeLdeki nOluyo fLn dedi sana değiL ya fLn ddm xD Sonra hoca derse girdi bişeLer oLdu dediki bu sınıfı seçmişLer gibi bişeLer dedi.Bizi de sınıftakiLere katLanabiLiyoruz diye kutLadı xD Çıkışta ben,kankim bi de yakın bi ark eve gittik işte.Sonra ingiLizce çaLıştım.Şimdi burdayım ama facebooka bakamıyorum.Çünkü annem arkada of xS Msnyede bakamıyorum xS Bu kadar xD Hı bi de şimdi de bermuda'nın[lakap] msnye girmesini bekLiyorum (= AMa geLmiyo xS

---> xD Sevgisiz GünLük xD

GünLük uzun zamandan sonra sLmmm :)
Birsürü şey oLdu da neyse saLLa onLarı .d Bugün okuL her zamanki gibiydi.Sadece çok uykum vardı.GünLük sanırsam gaLiba büyük ihtimaL seviorummm <3 Ama onunLa nasıL tanışacağımı biLmiyorum.Bi akıL verin bana </3

Ne olur girme artık gecelerime
Yalnızlığım bile yine hep seninle
Ellerin ellerimi tutmuyor
Gözlerin beni sana hapsediyor..

MevsimLer geçerken temmuz geLir giderKen o yeşiL gözLerinde ben yoktum..Ben yoktum..

GözLeri yeşiLde .d GözLerine hastayım ya :)

Neyse okuLdan sonra dışarda işim vardı.HaLLetim eve geLdim.Sonra 5 dk sonra bidaha çıktım.ArkadaşLarLa buLuştum fiLan.Burger^a gittik.Fotoğraf fiLan çekiLiyoduk.Gören büyük adamLar tip tip baktı.Zuahahaha .d.d.d Hı bide eski hoşLandığıma eskiden ondan hoşLandığımı söyLedim :) NasıL yaptım biLmiyorum ama neyse.Bi de coğrafyadan sınıfın büyük çoğunLuğu berbat aLdı.Bende 28 aLdım :) ahhaahaah .d.d Yeter şimdiLik bu kadar.. :)

önemsiz :)
GünLüKKK :)

Vazgeçtim sevmiyorum.Daha tanışamicam biLe kendimi avutmaya gücüm yok artık.Neyse boşver mutLuyum yinede :D Bugün okuL güzeLdi.OkuLdan sonra basket antremanına gittim.Bizim idman bitti.Erkek takımını izLedik 1 saatten fazLa :) Hoca temizLik yaptırdı soyunma odasını temizLetti.Ben pek eLLemedim gerçi .d.d Neyse demin eve geLdim ve ayakLarım koptu ağrıyo ya .s Bu kadar .p

bi deli bi kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı ben bi film dedim herkes atladı:D

GünLüğüm
Bugün sabah sinirden ağLicaktım resmen.Mat. çaLışıyorum sonra bi bakıyorum daha çaLışmadığım birsürü konu var.Bu arada saat sabahın 6sı :D OkuLa gitmeden önce çaLişiyim biraz dedimde :D Neyse yzıLı oLduk.Pek iç açıcı değiLdi.Bugün L4^ler kermes fiLan yaptı haLay çektiLer.GüzeLdi baya.6. dersi ektik.Zaten sonradan hoca isteyen derse girsin isteyen çıksın demiş.Çıkışta benLe birLikte 5 arkadaş makarna yapmaya arkadaşın evine gittik.Ben yemek yapamadığım için pek yardım edemedim.Sonra bi güzeL yedikk :D Ben o sırada habire mesajLaşıyodum yeter artık mesajLaşma diye Laf işittim .d Sonra dışarda işimiz vardı.Çarşıya gittik.Dönüşte kuş pisLedi benim okuL formasını çantayı.YoL boyu kuşLardan nefret ediyorum dedim :D Koptum ya.Bu kadarrr.. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri