www.BuyinCoins.com "Kaliteli Ürün, Rakipsiz Fiyat, Ücretsiz Kargo, 100% Memnuniyet!"

BuyinCoinsTR

Firma Yetkilisi
Bayan Üye

" F A C E B O O K . C O M / Buy in Coins TR "

İlginize kayıtsız kalamadık ve sizlere daha da yakın olmaya karar verdik!

Burada sorularınıza yanıt bulacak, yeni ürünlerimizden, fırsatlarımızdan,

Güncel indirim ve promosyonlarımızdan ilk sizler haberdar olacaksınız!

Geçmişte olduğu gibi bugün de desteğinizin sürmesi en büyük dileğimiz.

Bunun için buradayız ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız ;)

Her zaman ilk tercih!

- Çünkü fiyatlarımızda rakipsiziz.

Güvenliğiniz bizim için önemlidir!

- Sıfır Risk! eBay & PayPal iş ortağıyız.

Ücretsiz Gönderi!

- Tüm dünyaya ücretsiz kargoluyoruz.

Daha Fazla Seçenek!

- Birlikte çalıştığımız 100'lerce tedarikçimiz var.

Hızlı Müşteri Desteği!

- Sorularınızı 24 saat içerisinde yanıtlıyoruz.

www.BuyinCoins.com

[email protected]

GELENEKSEL YUMURTA ŞENLİĞİMİZ BAŞLADI!

Hesaplarınıza Tanımlı "Sürpriz Yumurta" 'larımızla
Her Gün İndirim Kuponları ve Nakit Puan (Coins) Hediye Ediyoruz.

BOŞ YOK!!!

Her Gün Çatlatın, Şansınızı Katlayın! :)

---> www.BuyinCoins.com "Kaliteli Ürün, Rakipsiz Fiyat, Ücretsiz Kargo, 100% Memnuniyet!"

hosgeldiniz

---> www.BuyinCoins.com "Kaliteli Ürün, Rakipsiz Fiyat, Ücretsiz Kargo, 100% Memnuniyet!"

Hoş Geldiniz

Sizi Aramızdan Görmekten Mutluyuz.

Lakin;

Bir Kaç Sorum Olabilir mi Müsadeniz Var ise?

Hoş Geldiniz

Sizi Aramızdan Görmekten Mutluyuz.

Lakin;

Bir Kaç Sorum Olabilir mi Müsadeniz Var ise?

Elbette :) Sitemiz işleyişi ile alakalı sorularınızı forum konumuzdan,
özel içerikli sorularınızı lütfen pm kanalıyla iletiniz.

Hayırlı Olsun, satış sitesi hakkında soru ve sorunlarınız için konu altına danışabilirsiniz.. yardımcı olacaktır yetkili arkadaşlar.

Elbette :) Sitemiz işleyişi ile alakalı sorularınızı forum konumuzdan,
özel içerikli sorularınızı lütfen pm kanalıyla iletiniz.

Ürünlerin Üretim Yerlerini Merak Ediyorum

Birde Kargo Süresi?

hoş geldiniz aramıza

üye oluyorum şimdi, kargonun gelmeme ihtimalı varmı gümrük vs..

- İstanbula kaç gunde gelır. kargo belırlı urunlerdemı tum urunlerdemı ucratsız acaba? ve urun iade hakkı varmı kac gun var ise :)

Ürünlerin Üretim Yerlerini Merak Ediyorum

Birde Kargo Süresi?

Ürünlerimizin büyük bir kısmı Çin menşelidir.
Toptan fiyatına perakende satış yapmakta ve dünyanın her yerine ücretsiz olarak kargolamaktayız. Sitemizde aşina olduğunuz ve ihtiyacınız dahilindeki bir çok ürünü bulabilirsiniz.
Ortalama teslim süremiz 14-21 iş günüdür ancak bu süre yoğun zamanlarda postadan kaynaklı gecikmeler ile bir miktar daha uzayabilir. Saygılarımızla...

üye oluyorum şimdi, kargonun gelmeme ihtimalı varmı gümrük vs..

- İstanbula kaç gunde gelır. kargo belırlı urunlerdemı tum urunlerdemı ucratsız acaba? ve urun iade hakkı varmı kac gun var ise :)

Gamze Hanım, teslim almayacağınız ürünler için ücret iadesi yapılır.
30 Dolar üzerindeki siparişleriniz için ücretsiz takip kodu tarafımızdan eklenir.
Altındaki siparişleriniz için 1.69 Dolar karşılığı siparişinize takip kodu ekleyebilirsiniz.
Elektronik ürünlerimizde 6 ay mağaza garantimiz vardır, bir sebepten iade ettiğiniz taktirde,
ücret iadeniz ya da yeni ürün tedariği ücretsiz olarak yapılacaktır. Sitemiz üzerinden iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ödemenizi PayPal ile yaptığınız taktirde PayPal müşteri koruma programına da dahil olmuş olursunuz.
Senelerdir dünya çapında online alışveriş konusunda lider firmalardan biriyiz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

Varsa diğer sorularınızı da yanıtlamaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla...

Son düzenleme:

Gamze Hanım, teslim almayacağınız ürünler için ücret iadesi yapılır.
30 Dolar üzerindeki siparişleriniz için ücretsiz takip kodu tarafımızdan eklenir.
Altındaki siparişleriniz için 1.69 Dolar karşılığı siparişinize takip kodu ekleyebilirsiniz.
Elektronik ürünlerimizde 6 ay mağaza garantimiz vardır, bir sebepten iade ettiğiniz taktirde,
ücret iadeniz ya da yeni ürün tedariği ücretsiz olarak yapılacaktır. Sitemiz üzerinden iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ödemenizi PayPal ile yaptığınız taktirde PayPal müşteri koruma programına da dahil olmuş olursunuz.
Senelerdir dünya çapında online alışveriş konusunda lider firmalardan biriyiz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

Varsa diğer sorularınızı da yanıtlamaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla...

teşekkürler , paypal kullanmıyorum ama adını cok duyuyorum sanırım vaktı geldı :) .. guzel aksusarlar var sıtenızde ıhtıyacım olacak mutlaka.:124af:

teşekkürler , paypal kullanmıyorum ama adını cok duyuyorum sanırım vaktı geldı :) .. guzel aksusarlar var sıtenızde ıhtıyacım olacak mutlaka.:124af:

Sitemizde kredi kartınızı kullanarak da güvenle alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kaç TL üzeri Kargo Bedava ?

Kaç TL üzeri Kargo Bedava ?

Sitemizde limit gözetmeksizin her ürünün kargosu ücretsizdir.
Sadece ürün bedelini ödeyerek ürününüzü teslim alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Sadece 30 Dolar üzerindeki siparişlerinize takip kodunuz tarafımızdan eklenir ya da 30 Dolar altındaki siparişleriniz için dilerseniz 1.69 Dolar ödeyerek de siparişinize takip kodu ekleyebilirsiniz. Takip kodu kargonuzun online olarak elinize geçene kadar nerede olduğunu ve hangi aşamalardan geçtiğini gösterir.

Sitemizde limit gözetmeksizin her ürünün kargosu ücretsizdir.
Sadece ürün bedelini ödeyerek ürününüzü teslim alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Sadece 30 Dolar üzerindeki siparişlerinize takip kodunuz tarafımızdan eklenir ya da 30 Dolar altındaki siparişleriniz için dilerseniz 1.69 Dolar ödeyerek de siparişinize takip kodu ekleyebilirsiniz. Takip kodu kargonuzun online olarak elinize geçene kadar nerede olduğunu ve hangi aşamalardan geçtiğini gösterir.

siteniz de kullanıma açık daha çok ürün eklerseniz daha iyi olur . Örneğin tabletlerin tamamı neredeyse bilinmeyen markalar. bu şahsen hiç ilgimi çekmiyor. sonuçta dünya'da insanların aklında Çin Malı'nın ne kadar kalitesiz olduğu var zaten.

Yeni sponsorumuz hayırlı olsun, Hoşgeldiniz. :)

siteniz de kullanıma açık daha çok ürün eklerseniz daha iyi olur . Örneğin tabletlerin tamamı neredeyse bilinmeyen markalar. bu şahsen hiç ilgimi çekmiyor. sonuçta dünya'da insanların aklında Çin Malı'nın ne kadar kalitesiz olduğu var zaten.

Bu ne yazık ki bu çok yanlış bir izlenim. Bildiğiniz tüm markalar üretimlerini Çin'de gerçekleştirmekteler. Ayrıca sitemizde satılan markalar, takip eden ve konuyla alakalı müşterilerimiz için çok rağbet gören, dünyadaki büyük ve güvenilir isimlerdir. Saygılarımızla...

Bu ne yazık ki bu çok yanlış bir izlenim. Bildiğiniz tüm markalar üretimlerini Çin'de gerçekleştirmekteler. Ayrıca sitemizde satılan markalar, takip eden ve konuyla alakalı müşterilerimiz için çok rağbet gören, dünyadaki büyük ve güvenilir isimlerdir. Saygılarımızla...

Peki orada tabletler var diyelim 5 ay sonra bozuldu ben size mi göndereceğim Çin'e , yoksa bur da anlaşmış olduğunuz şirketler var mı ? Toplu alım söz konusu olabilir

Peki orada tabletler var diyelim 5 ay sonra bozuldu ben size mi göndereceğim Çin'e , yoksa bur da anlaşmış olduğunuz şirketler var mı ? Toplu alım söz konusu olabilir

Evet ücret iadesi ya da değişim için ürünlerin tarafımıza iade edilmesi gerekmektedir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri