---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Yıldızlar tutuştu Siyah Beyazla
Skaikru Kayıtlı Üye 16 Kas 2014 #281 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Yıldızlar tutuştu Siyah Beyazla
E ecesraca Bayan Üye 16 Kas 2014 #282 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Hayalinden vazgeçenin başına topraklar saçılsın. Yazıyor.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Kas 2014 #283 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? ruhundakı sancıdır ask
BadMatmazel توغبه Prenses 16 Kas 2014 #284 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Sai4ik♥♥♥
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2014 #286 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Ne çabuk alıştık bu güzel tüyaya yazılı )
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Ara 2014 #291 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Sai4ik.
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ara 2014 #293 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? sensiz olmaz' Alıntı: kapsül ve iğne var Genişletmek için tıkla ... Hahah aynen
---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? sensiz olmaz' Alıntı: kapsül ve iğne var Genişletmek için tıkla ... Hahah aynen
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 20 Ara 2014 #294 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? BadMatmazel' Alıntı: Hahah aynen Genişletmek için tıkla ... iyimis aynen devam değişi n ce söyle aynen yapak
---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? BadMatmazel' Alıntı: Hahah aynen Genişletmek için tıkla ... iyimis aynen devam değişi n ce söyle aynen yapak
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Ocak 2015 #295 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? 2015 ♥
Apocrypha Bayan Üye 2 Ocak 2015 #296 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? whatsapp ım yok. yani bu cümle yazmıyor, cidden bende o yok.
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Ocak 2015 #297 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? waaasup
efex61 Kayıtlı Üye 6 Ocak 2015 #299 ---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Akıllı telefonum olmadığı için bahsi geçen programı kullanamıyorum doğal olarak. Ama olsa idi Hamiş yazardım.
---> WhatsApp durumunda ne yazıyor? Akıllı telefonum olmadığı için bahsi geçen programı kullanamıyorum doğal olarak. Ama olsa idi Hamiş yazardım.