Warrior&Priest Aşkı :)

NoNPr3M1uM

Kayıtlı Üye
Bir zamanlar moradonda 2 aile yaşarmış .Bunlar ks dolayısıyla birbirlerine düşman olmuşlar. Bunlardan rogue ailesi asgaya mage ailesi de rabiya taşınmış.Rogue ailesinin yakışıklı bir tane warrior oğlu olmuş.
10 gün sonrada mage ailesinin nur topu gibi bi kızı doğmuş.
bunlar büyümüş. warriorun master zamanı geldiğinde eşyaları bulmak için evden ayrılmış.bir gün çok yorulmuş we raibada bir hotele yerleşmiş.hotelde canı sıkılmış we açmış porno film izliomuş.
bu warrior azmış we dışarıda daha yeni deru partiden gelen yorgun priesti görmüş.hemen dışarı çıkmış bakmış dışarıda kimse yok kızın bi ayağını kesmiş.kız yavaşlamış ve sprintle yetişip kızı yakalmış ağzından tutup hotele girdirmiş(hotel görevlisine onları görmemesi için rüşvet wermiş)
ve yukarı çıakrmış.(ne oalcağı mağlum ama biz anlatalım)warrior priest i yavaşça soymuş. ondan sonra >.2 saat sonra warrior sigarayı yakmış we wmasterin bu kadar kolay olacağını bilmiodum demiş.
kız ağlıyomuş.(kızlığımı bozdun hamile kalırsam seni gm ye şikayet ederim falan)
warrior çok konuşma bi b.k olursa evelniris.tadı damağımda kaldı bi daha yapalımmı demiş.
kız biraz sakinleştikten sonra eve geç kaldım demiş.annem ler merak eder demiş
warrior hemen yalanı bulmuş ben seni bırakırım demiş.bişi derlerse boss kesioduk ondan geç kaldık deris demişler.neyse warrior bu kızı eve bırakmış
ama warrior kıza aşık olmuş.ve 3gün 3gece düşünmüş en sonun da kzı babasından istemeye karar wermiş.gitmiş istemiş :
-lvl kaç
-60
-master açıkmı
-(kıza bakarak)daha yeni açtırdım efendim demiş
-ok öyleyse 30gb başlık parasını getri kız senindir demiş.
kızın babası kıza bakarak misafirimize yatak hazırla demiş
kızda sevinerek hazırlamış
gece herkes yattıktan sonra kız oğlanın odasına girmiş (anlarsınız işte)
tam o anda kapı açılmış we babası içeri girmiş warrior hemen dışarı çıkmış we kaçmaya başlamış.kzın babası hemen kızı raiba devlet hastanesinde hamilelik testine sokmuş we hamile olduğu ortaya çıkmış.
kızın babası bütün clanı toplayarak warrioru aramaya başlamışlar ama çok geç warrior cz de np kasarken gezdiği yerde nehirin kenarında ayağı taşa takılarak nehre düşmüş we ölmüş.warriorun ailesi de torunlarını almak için geldiğinde karşısında ki düşman aileyi görmüştür ama olan olmş biten bitmiş barışmışlar.we o günde sonra sadece torunlarını düşünmüşler.çocuğun anneside bir kaç yıl sonra spoilerden kaptığı kuş gribi dolayısıyla hayatını kaybetmiştir.we çocuğa sadece anne we babasının ailesi gm den aldığı yardımlarla büyütmüştür.

Alıntıdır.
 
bole masteri can kurban :D super olmus harika :D yarıldm :D master bole acılıosa ben hergun char kasam auhauahau :D
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst