---> ##waMpiReGirL## :D:Dtmm kanka etmeyiz:@:D:D
waMpiReGirL Bayan Üye 6 Şub 2009 #22 ---> ##waMpiReGirL## FıRaT' Alıntı: tmm sohbet etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Fırat Çok qıCıkSın ya hıhh2 hahahahahaha bıRakSayDın iki keLiMe sohBet etSeyDik hahahahahahahahaha
---> ##waMpiReGirL## FıRaT' Alıntı: tmm sohbet etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Fırat Çok qıCıkSın ya hıhh2 hahahahahaha bıRakSayDın iki keLiMe sohBet etSeyDik hahahahahahahahaha
FıRaT1 Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #23 ---> ##waMpiReGirL## Ben uyardım başkası banlarsa bilmem bşi yazmayın.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 7 Şub 2009 #27 ---> waMpiReGirL Hanı Sen Su Awfulun Ekürisisin demi ?
waMpiReGirL Bayan Üye 8 Şub 2009 #28 ---> waMpiReGirL HıHı evT aLtıNayın arkDasıyM SeN nerDen tanıOSun beN taNıyaMaDım seNi ?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 8 Şub 2009 #29 ---> waMpiReGirL Bosver Tanıyan Tanır Bizi HosgeLdın .
sEmih Kayıtlı Üye 8 Şub 2009 #33 ---> waMpiReGirL NaLeD_CoCuQ' Alıntı: Bosver Tanıyan Tanır Bizi HosgeLdın . Genişletmek için tıkla ... Bizi Eskiler Tanır , Yeniler Örnek Alır O Kadar Seni Tanıdıgıma memnun oldum.
---> waMpiReGirL NaLeD_CoCuQ' Alıntı: Bosver Tanıyan Tanır Bizi HosgeLdın . Genişletmek için tıkla ... Bizi Eskiler Tanır , Yeniler Örnek Alır O Kadar Seni Tanıdıgıma memnun oldum.
PReѧ Kayıtlı Üye 8 Şub 2009 #37 ---> ##waMpiReGirL## waMpiReGirL' Alıntı: HıMM yakınMıyız Genişletmek için tıkla ... evet yakın
waMpiReGirL Bayan Üye 8 Şub 2009 #38 ---> ##waMpiReGirL## PReѧ' Alıntı: evet yakın Genişletmek için tıkla ... hMM.. qörüşMek nasiP oLur iNş
---> ##waMpiReGirL## PReѧ' Alıntı: evet yakın Genişletmek için tıkla ... hMM.. qörüşMek nasiP oLur iNş
PReѧ Kayıtlı Üye 8 Şub 2009 #39 ---> ##waMpiReGirL## waMpiReGirL' Alıntı: hMM.. qörüşMek nasiP oLur iNş Genişletmek için tıkla ... inş
---> ##waMpiReGirL## waMpiReGirL' Alıntı: hMM.. qörüşMek nasiP oLur iNş Genişletmek için tıkla ... inş