waLL~é
Bayan Üye
---> waLL~é ve onun Babası'na olan sevgisi~
merhaba
uzun zmn oldu dmi konuşmadık
özledım gunlugum sni
babam hala gelmedı bılıyormusun .s en sonpersembe gunu konustuk onu cok özleıdm burnumda tutuyor..
ayrca bu ara ıyıdne durugnlastım yıne..
bır huzun kapladı benı.
sanırım babam yok ya ondan olsa gerek..
neyse neler yapıorum onları anlatayım
işe gidiyorum gelıyorm
işte gelnıyorum
neyse sabah kalktım usutmu gıyındım yola koyuldum ıse basladım. rahım salagı geldı
sal'k dıyorum cunku adama uyuz oluyor lafta sokuyorum adam mal mal yuuzme bakıyor ama her hafta snuda rahat 600 kagıt nakıt para bırakıyor
neyse onun alısverısını yaptım ettım. sonra ıste urun feln actım mudurmle konusutm haftaya sınavım var ızın verırmısınız dıye sagolsun verı verdı
berkanla ugrasıyorum uyuzum benım ya
dun recep abı bızı lokantaya yemege goturdu ben berkanı goremedıgım ıcın ona gel dıyemedım
onun ıcın onsuz gıttım.
neyse ıste bugun yemekteyız geldı kusutm lan sana dedı ne oldu tontısım ne oldu dedım sne dun bensız lahmacun yedın oylmı sen bensız lokantaya gıttın oylemı dedı
bır basladı soylenmeye soylenıs o soylenıs
dıyorum oglum recep abı ısmarladı ben ısmarlasam neyse dedım yok dıyor ben burda tek yemek yedım dıyo bana sıtem ettı
neyse gnlunu aldım p
sonra ıste bu ara nedense sıgara ıcmek ısıtoyrum
bekranın pakette bendeydı yemekten sonra tm bır tane yakıordum agzıma dogru bır vurdu ve bana ılk vurusydu bu
senı dedı oldururum gızem ıcmek yok dedı tmm be dedım aldı paketı elımden artık dahada vermez sende dursun demz
oyle ıste tek dostum berkan
herseyımı anlatıyorum onu bıle anlatıyorum benle dalga gecsede benı cok ıyı anlıyor
akıl verıyor abılık yapıor bende onu dınlıyorm her ne kadar fazla anlatmasada
oyle ıste gunlukcan ben cıkayım yatacagım uykum var
ıyı bak kendıne sana hep yazacagm sözz
merhaba
uzun zmn oldu dmi konuşmadık
özledım gunlugum sni
babam hala gelmedı bılıyormusun .s en sonpersembe gunu konustuk onu cok özleıdm burnumda tutuyor..
ayrca bu ara ıyıdne durugnlastım yıne..
bır huzun kapladı benı.
sanırım babam yok ya ondan olsa gerek..
neyse neler yapıorum onları anlatayım
işe gidiyorum gelıyorm
işte gelnıyorum
neyse sabah kalktım usutmu gıyındım yola koyuldum ıse basladım. rahım salagı geldı
sal'k dıyorum cunku adama uyuz oluyor lafta sokuyorum adam mal mal yuuzme bakıyor ama her hafta snuda rahat 600 kagıt nakıt para bırakıyor
neyse onun alısverısını yaptım ettım. sonra ıste urun feln actım mudurmle konusutm haftaya sınavım var ızın verırmısınız dıye sagolsun verı verdı
berkanla ugrasıyorum uyuzum benım ya
dun recep abı bızı lokantaya yemege goturdu ben berkanı goremedıgım ıcın ona gel dıyemedım
onun ıcın onsuz gıttım.
neyse ıste bugun yemekteyız geldı kusutm lan sana dedı ne oldu tontısım ne oldu dedım sne dun bensız lahmacun yedın oylmı sen bensız lokantaya gıttın oylemı dedı
bır basladı soylenmeye soylenıs o soylenıs
dıyorum oglum recep abı ısmarladı ben ısmarlasam neyse dedım yok dıyor ben burda tek yemek yedım dıyo bana sıtem ettı
neyse gnlunu aldım p
sonra ıste bu ara nedense sıgara ıcmek ısıtoyrum
bekranın pakette bendeydı yemekten sonra tm bır tane yakıordum agzıma dogru bır vurdu ve bana ılk vurusydu bu
senı dedı oldururum gızem ıcmek yok dedı tmm be dedım aldı paketı elımden artık dahada vermez sende dursun demz
oyle ıste tek dostum berkan
herseyımı anlatıyorum onu bıle anlatıyorum benle dalga gecsede benı cok ıyı anlıyor
akıl verıyor abılık yapıor bende onu dınlıyorm her ne kadar fazla anlatmasada
oyle ıste gunlukcan ben cıkayım yatacagım uykum var
ıyı bak kendıne sana hep yazacagm sözz