Volkan transferi zora girdi

karagümrük

Kayıtlı Üye
Beşiktaş'ın Volkan Şen'i transfer edebilmesi için büyük bir engeli aşması gerekiyor.

Mustafa Denizli’nin yeni sezon planlarında büyük önem taşıyan Bursasporlu Volkan Şen’i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, karşısında zorlu bir rakip buldu.

Gazete Habertürk'ün haberine göre, Siyah-Beyazlı ekip Bursasporlu yıldız için takas+para formülünü gündeme getirirken, Rubin Kazan devreye girdi. Kadrosunda Fatih Tekke, Gökdeniz ve Hasan Kabze gibi 3 Türk oyuncuyu bulunduran Rus takımı, uzun süredir takip ettiği Volkan Şen için resmi teklifini iletti. Kazan’ın, Bursaspor’a Volkan Şen’e karşılık tam 8 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

RUSYA’YI İSTEMİYOR

Yeşil-Beyazlılar’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Volkan’ı mutlaka kadrosuna katmak isteyen Kartal’ın elinde ise önemli bir koz bulunuyor. Rusya’da futbol oynamaya sıcak bakmayan genç yıldızın geçtiğimiz günlerde “İlk tercihim Beşiktaş” açıklamasını yapması, Siyah-Beyazlılar’ın elini güçlendiriyor. Bursaspor’un nakit akışını sağlıklı bir şekilde sürdürmek için para istediğini bilen Beşiktaş yönetiminin, Zapotocny ve Uğur İnceman’ın yanı sıra ciddi bir rakamı da gözden çıkardığı belirtildi. Hatırlanacağı gibi Zapotocny, geçen sezon Bursaspor’a kiralık verilmiş ve Beşiktaş maçındaki golü şampiyonlukta büyük önem taşımıştı. Volkan Şen de geçtiğimiz sezon 6 gol atarak takımını şampiyonluğa taşıyan isimlerden biri olmuştu.

 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst