Vodafone, İnternetini Başka Cihazlarla Paylaşanlara Ek Ücret Getirilemeyeceğini Açıkladı

Turkcell, cep telefonlarındaki mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşanlara ek ücret getirileceğini duyurmuştu. Kararı merak edilen Vodafone ise hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan ücret talep edilmeyeceğini açıkladı.

VODAFONE, MÜŞTERİLERİNDEN ÜCRET TALEP ETMEYECEK
Vodafone açıklamasında, "Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılarından ücret talep etmiyor." ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, Vodafone kullanıcılarının herhangi bir ek ödeme yapmaksızın hücresel internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşmayı sağlayan 'kişisel erişim noktası' özelliğini kullanmaya devam ettiği bildirildi.

TURKCELL, KARARINI DUYURDU
Ntv'de yer alan habere göre, Turkcell'den konuyla ilgili olarak abonelere gönderilen mesajla ortaya çıkan bu gelişmeye göre iOS veya Android telefonlardaki hücresel internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşmayı sağlayan 'kişisel erişim noktası' özelliği kullananlar artık ek ücret ödeyecek. İlgili mesaja göre uygulama 15 Ocak'ta başlayacak.

2 GB PAYLAŞIM İÇİN 9 LİRA EK ÜCRET
Söz konusu mesajda şu ifade yer alıyor: 15.01.2019'dan itibaren mobil internet paylaşımlarınız aylık 9 TL le ücretlendirilecek. Hem faturalı hem de faturasız bireysel ve kurumsal tüm müşterilerden paylaşımla beraber 9 TL ücret alınıp, karşılığında paylaşımda kullanabilecek 2 GB internet paketi tanımlanacaktır"

Operatörümle gurur duyarken ben. Evet, ben. Şebnem Ferah reklam yaptı diye sırf geçmiştim Turkcell'den, iyi yapmışım.

---> Vodafone, İnternetini Başka Cihazlarla Paylaşanlara Ek Ücret Getirilemeyeceğini Açıkladı

Türkcell sanırım tepki aldı,ücretlendirme kararından vazgeçmiş.

Ülkede masabaşı gider çok ki, vatandaştan gider çok. Hangi anlaşmaya nasıl bir imza atmışlarsa 10 yıl önce falan, iyi salladılar bizi son 5 yılda.

---> Vodafone, İnternetini Başka Cihazlarla Paylaşanlara Ek Ücret Getirilemeyeceğini Açıkladı

Bravo vodofon :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri