βŁą๔ķ_ĻợŖĐ;2584606' Alıntı:Arkadaşlar gündem yaratmak ilgi çekmek için böyle slak salk işlerle uğraşacak birisi değilim. Doğru söylüyorumu kanıtlama çabası içerisinede girmeyeceğim. Sadece bir kişi bile fatiha okusa faydadır düşüncesiyle açtım konuyu. Çok şükür çocukluk dönemini yaşadım geldi bitti geçti. Böyle bir konunun şakasını yapacak kadarda gerizekalı değilim. Biliyorum inanması güç ve üzücü bir durum.
hanımefendi arkadaşımız ağır bir hastalık yaşıyordu ve tedavi görüyordu. Bundan bir ya da iki sene önce kardeşi vefat etmiş küçük yaşta. Kendiisi söylemişti. En son ise 2 ya da 3 ay önce msn de Almanyada yaşayan annesinin vefat ettiğini ve Almanyaya gideceğini söylemişti.
ayrıca addict yorumunla emin olmadığın halde ima ettiğin şeyden ötürü sana hakkımı helal etmiyorum. Kelimesi kelimesine aynı olması için ya benim yazmış olmam lazım ya da kopyala yapıştır yapmış olmam lazım.
ben sana inanıyorum arkadaşım.
dürüst birine benziyorsun.
o arkdaş yanılmış olablr,bşka birisiyle karıştrmış olablr,dalga da geçiyr olablr
ama bence hak hukuk karıştırma işin içine
Allah rahmet eylesin diyecek hiçbişeyimiz yok.
yalnız,şimdi okurken farkettm,en son 2 ya da 3 ay önce annesini kaybettgini söylüyorsun,,bu kızın acısı bu kadar kolay mı geçmiş,forumda sevglisiyle üye olup gayet normal-hatta çk daha iyi-bir ruh hali içersindeydi:S
yalanlamıorum sdece bu kısım aklımı karştırdı
ne ise..mekanı cennt olsn..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.