Veda ...

---> Veda ...

bugun cadilar gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aksama parti var..Once sokaklara dokulcezzz sonra keyifffffffffffffffffff xD NE giycem hangi kiliga gircem belirsiz.....

guzel bir hatun olmaliyim..siyah kiyafet kirmizi ruh.soyle 1970 vampiri canlandiran :I :I :I :I :I

goruusrd gunluk..bol bol kit kat yicem xD

---> Veda ...

Aksama parti var..Once sokaklara dokulcezzz sonra keyifffffffffffffffffff xD NE giycem hangi kiliga gircem belirsiz.....

guzel bir hatun olmaliyim..siyah kiyafet kirmizi ruh.soyle 1970 vampiri canlandiran :I :I :I :I :I

ah heveslendim şimdi bak cadılar bayramında çok eğlenirsiniz siz şimdi xD

---> Veda ...

iyi eylencelerrr:D

---> Veda ...

ah heveslendim şimdi bak cadılar bayramında çok eğlenirsiniz siz şimdi xD

saat 23;26 ve eve geldik :I :I :I aslicim yorulduk ama degdiiiiiiiiiiiiii...herkes bir kiyafet...keyif..tabi en cok cocuklara yariyo.. caktirmayin sekerlerimide topadsim :I :I :I

yaaaa :(
bensizz hemdee :/

seneye gel anam buralaraaaaaaa.cadi olur cikarikk :I :I:50::50:

sagol tatlummmmmmmmmmmm.degdihahahahahaha

---> Veda ...

Benim iÇin Ayrı bi yerin ve her zaman kalbimdesin sanal bile olsan:)reel yaşantımdan biri gibiysin..

---> Veda ...

eve yeni geldim...magzadayiz..ben havi suzi..felan..ispanyol bir hatun bagiriyor.pumaaaaaaaa pumaaaa

diyorum ne istiyo :D meger istdi ayakabi builamuyo....yardim edim dedim meger ispanyolca bana kufur saymiss..vayy vay..havi sonra diyoo yaa hatun sana laf saydi ama bende ispanyolca geri saydim

oglum bana niye demiyosunnnn ben onuu napardimmmmmmmmmmm :I :I I:

sonra onurr geldi diyo ne bagriyonnnn lan felan xD

simdi projemi tyapmam lazim.yarinda sinfa sunacam.

sunarim :DDDDDDDDDDDDDd

en az B almam lazim.mauahahuhahahuha

grs anam xD

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Veda ...

saat 23;26 ve eve geldik :I :I :I aslicim yorulduk ama degdiiiiiiiiiiiiii...herkes bir kiyafet...keyif..tabi en cok cocuklara yariyo.. caktirmayin sekerlerimide topadsim :I :I :I

seneye gel anam buralaraaaaaaa.cadi olur cikarikk :I :I:50::50:

sagol tatlummmmmmmmmmmm.degdihahahahahaha
adına sevindim cnm benim

---> Veda ...

Saclarima kan gulleri takayim; salinayim.O yandan O yana,..(Ahmed Arif)....

soyle dusunutorumda; sokak cocuklarini, fakir anne babalari...evsiz insanlari...sonra birde keyifden keyif edeni; ickisine icki katani; eglencesine birazdaha eglenme yatagini...

Nekadar NAMUSSUZ bir hayat var :) Nekadar BENCIL INSANLIK VAR..YEre dusenin elinden tutmazlar...ama herkes kendimiz nekadar cikarsak onun hesabina dusmusler

Vah,...VAh benim ezik..Vah benim toprak. Vah benim Devrimci yuregim.. Sen niye hep kuslara AGLADIN? yaslar tuttun....

INSANLIK BUMU? 3 kurus mal mulk para toprak ugruna birbirini cignemekmi???

ALIN; SIZIN OLSUn,....

---> Veda ...

bu aksam canadaya giidiyoz:))1 hafta bayrami orda gecircez....simdiden herkesin bayramini kutlarim...

alisveris yapicam sonra bavulumu toplicam.sonrada kapiyi cekip gidicem xD

GORUSURSS My journal :p

---> Veda ...

Zay El Hawa Ya Habibti.........

ALLAH ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH..

Geceler bitmesin xD

زي الهوا

---> Veda ...

Seninde Mevsimsiz BAHARIm..............Opuyorummmmm Seni kucak dolusuuuu opucukler:))

---> Veda ...

images

:))Neşesin sen..Ben de öpüyorum canım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri