Veda ...

---> Veda ...

Irene Senin Oralarada Vurdumu ??

Iyisindir Insallah

Not Birakirsan Sevinirim :S

---> Veda ...

selam canim...valla biz bi elektirik gidisinden.bi fena firtinaya yakalandik.diger turlu iyiz..ALLAH razi olsun merak etmissin Esram.....

Sevgiler saygilar gulume :)

---> Veda ...

yeni eve geldim....yorgunum....ama eglendik.... guzel vakit gecti :))) 44.cu katin yarisini asonsorle yarisini yuruyerek denedim. ama sadece 10 kati yuruyerek cikabildim..

bu kiz evdemi ysaiyo uzaydami beli degil :I :I :I

sokakla tuhafdi bugun.pek kalabalik degil..sel basmis cogu yeri...

sicacikkkk pizzada iyi geliyo ama disarda :ppppppppppppppppppppp

yarin bayrammmmmmmmmm..kendime altin rengi elbise aldim..pabuclarimda leopardli... saclarima fon cektirdim :M

neyseeee yatamiyorum.okulda geldi cattiiiiiiiiiiiiiii surunmeye devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugram gelmis...ben gormedim..iyidir insalalh.ozlemismi beni :M ben ozledim :M

gorusurs gunlum.. ozle sezi :)

---> Veda ...

bebeğimmm :)

büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpmüyorum. göz zaten öpülmez :D
hepinizi yanağından öper rüştüyüde ertem sener tabiriyle haer yerinden öper bayramını kutlarımm :)

---> Veda ...

günLüqü gelince sezene deki ; Nadya seni Çok seviyor vede cok özledi. bayramını kutladıqımıda söle. fazla özletmesinn okk bunuda söleeeee bupay :p

---> Veda ...

birgyl rustu kim yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmm benim ben sezen :I :I :I

bende opuyorum canimi nice yillara hepimiz :)))

nadyam bende ozledim.iyisin inasallah canim benimmmmmmmmmm yarin grs insalah :)::OZLEDIMM MENDEEEEEEEEEEe :eek:p

---> Veda ...

Yaprak YAPRAK Dokuldugum....
Ilmek Ilmek Sokuldugum.....
Dugum Dugum COZULDUGUM

Seni COK Seviyorum....

Bir OMur Boyuda Bu Kalbin tek ASKI SEN OLUCAKSIN...

---> Veda ...

günlükk ben yine geldim göremedim onu.. söle onaa neden gelmiyor denk gelmiyorus söle söle!!!!!!!!!!!

gece 1 gibi burda olmasınıda söle.. Seviyorum

---> Veda ...

sabahdan beri burdayim nadyayi daha goremeedim.nerdesin topragim???ama 1de insalah misafir gelmezde buray bakarim senin icinn

git gel git gel cevizli lokum yiyiorum...ne doymaz bir seyhmisim ya
ama anlatamam yhani boyle 1 mucize yokkkkkkkkk felaket dehsettttttttttt

yasgtigimin altinami saklasam acabaa :D

annemde beni camdan firlatir galiba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

yarin butun gun yokum arkadaslarla olcam. saclarima hayranim bugun. dalgalar muhtesem.beyonce halt yemis :I :I :I :I

hava sicak guzel...neyse ozle anam :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri