Ve twitter kapatıldı ! ! !

---> Ve twitter kapatıldı ! ! !

Terbiyesizleşme görmemişsin ben ne dedim de terbiyesiz oldum ? :D ben hep gülerim sen dalgana bak ;) beni bırak konuyu tartış sen hadi :D

bak stinko kardeş . Hep benim konularımın altına yorum yazıyosun sonra sanane diyorsun :) bu komik olduğu için gülüyosun sanırım :) . eğer bananeyse beni engellersin ayarlardan ollur biter ;) hadi eyvallah daha da mesaj atma bu YORUMUN ALTINA

Bütün konulara yazıyorum sana özel değil :D sende ne sahiplendin konuyu ya al senin olsun tamam :D

Peki sustum :D

Facebook twitter veya herhangi bit site kapatilmasin tabi.
Ama milletin ayagina tas degse rte yuzunden diyecek.
Siteler kapatiliyor (bin bir tane millet kafasindam senaryolar yazmis) yok su ses kayiti varmis yok bu goruntu varmis.
Yasaklanmasina karsiyim evet. Iyi yapmiyor. Ama bizim forum arkadaslarimiz istibarettan sanki mubarekler.
Bin tane senaryo yazmislar.

Facebook twitter veya herhangi bit site kapatilmasin tabi.
Ama milletin ayagina tas degse rte yuzunden diyecek.
Siteler kapatiliyor (bin bir tane millet kafasindam senaryolar yazmis) yok su ses kayiti varmis yok bu goruntu varmis.
Yasaklanmasina karsiyim evet. Iyi yapmiyor. Ama bizim forum arkadaslarimiz istibarettan sanki mubarekler.
Bin tane senaryo yazmislar.

sayın başbakan dün mitingte twitterın kökünü kazayacağım dedi :) akşamına kapandı . . Kimin yüzündenya değerli büyüğüm :)

Başa çıkamadı. Cevap veremedi. Aksini kanıtlayamadı. Çalmaya özgürlükler üzerinden devam etti. Gerçekten çok acı ve sinir bozucu...

GT-S7560 cihazımdan gönderildi

Bi twitter sahibi olamadan kapandı ya en çok onaa üzüldüm :( :D

sayın başbakan dün mitingte twitterın kökünü kazayacağım dedi :) akşamına kapandı . . Kimin yüzündenya değerli büyüğüm :)

Ben kapatmadi demedimki. Kapatmayacakda demedim. Degerli kardesim.
Kapatilmasi YANLIŞ dedim zaten okuduysan eger.
Ama millet istiparat gibi bazi seyleri kafasinda kuruyor, sanki devlet icinden bilgi almislarda kalkmis o su yuzden bu buyuzden diyor.

Bu arada secime yakin sende iyi calisiyorsun masaALLAH. calismalrina hiz kazandirdin :)

Ben kapatmadi demedimki. Kapatmayacakda demedim. Degerli kardesim.

Ama millet istiparat gibi bazi seyleri kafasinda kuruyor,.

:) millet kafasında kurmuyor . şöyle izah ediyim . Youtube da ve paylaşım sitelerinde Haramzadeler ve başçalan diye gruplar var . Bu gruplar telefon konuşmalarını internete sızdıran gruplar . hangi konuda telefon konuşmasını açıklayacaklarını önceden söylüyorlar . Sonra dedikleri gibi gerçekten internete yükleyip iddaalarını kanıtlıyorlar . Biz takip ediyoruz o sayfaları . Şimdiye kadarki telefon konuşmalarının hepsini dopru tahmin ettiler . Şimdi de İmralı ile ilgili ve Rahmetli Muhsin yazıcıoğlu nun suikasti ile ilgili kayıtlar olduğunu açıkladılar . Ve seçim daha da yaklaştıgında ortaya çıkaracaklarını söylediler . bu yüzden yani yoksa kimsenin Rüyasında gördüğü Ermişliği filan yok :) hehe :)

Facebook'tan Twitter'dan falan hiç hoşlanmam.
Olmaması taraftarıydım ama kendi kendilerine kapatılmasını, batmasını falan tercih ederdim.
Bu şekilde olması iyi olmamış.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada secime yakin sende iyi calisiyorsun masaALLAH. calismalrina hiz kazandirdin :)

yaa hiç sorma benim şu anda sabahtan akşama kadar ders çalışmam lazım :) ama tutamıyorum kendimi suskun kalamıyorum gerçekleri herkes görsün istiyorum. Dün gece saat 11 . tam uyucam kafamdan plan yapıyorum yarıns abah kalkınca ders çalışcam diye . pat bi haber çıkıyo twitter kapatılmış bakıyorum gerçekten kapatılmış . Gelde ders çalış :)

:) millet kafasında kurmuyor . şöyle izah ediyim . Youtube da ve paylaşım sitelerinde Haramzadeler ve başçalan diye gruplar var . Bu gruplar telefon konuşmalarını internete sızdıran gruplar . hangi konuda telefon konuşmasını açıklayacaklarını önceden söylüyorlar . Sonra dedikleri gibi gerçekten internete yükleyip iddaalarını kanıtlıyorlar . Biz takip ediyoruz o sayfaları . Şimdiye kadarki telefon konuşmalarının hepsini dopru tahmin ettiler . Şimdi de İmralı ile ilgili ve Rahmetli Muhsin yazıcıoğlu nun suikasti ile ilgili kayıtlar olduğunu açıkladılar . Ve seçim daha da yaklaştıgında ortaya çıkaracaklarını söylediler . bu yüzden yani yoksa kimsenin Rüyasında gördüğü Ermişliği filan yok :) hehe :)
Bize koru korune inaniyor derken siz kim olduklari belli olmayan birilerinin ha bire gercekli belli olup olmayan kayitlarina inaniyorsunuz?
Neyse bugunluk siyasi konusu benim icin yeterli ruh sagligim acisindan :) artik fazla girmemeye karar aldimda.

yaa hiç sorma benim şu anda sabahtan akşama kadar ders çalışmam lazım :) ama tutamıyorum kendimi suskun kalamıyorum gerçekleri herkes görsün istiyorum. Dün gece saat 11 . tam uyucam kafamdan plan yapıyorum yarıns abah kalkınca ders çalışcam diye . pat bi haber çıkıyo twitter kapatılmış bakıyorum gerçekten kapatılmış . Gelde ders çalış :)

Bence derslerini ihmal etme benden abla tavsiyesi.
Yarin oburgun sinavlarda ses kayitlarini twitter lari sormayacaklar.
Bana kalirsa yogunlugunu derslerine ver. Bu konulara sinavlarindan sonra yine devam edersin.

Bize koru korune inaniyor derken siz kim olduklari belli olmayan birilerinin ha bire gercekli belli olup olmayan kayitlarina inaniyorsunuz?
Neyse bugunluk siyasi konusu benim icin yeterli ruh sagligim acisindan :) artik fazla girmemeye karar aldimda.

kim olduklarını tamamen ederlerse başbakan onları ne yapar :) milyon dolarların açığa çıkmasından bahsediyor yolsuzlukların rüşvetlerin onlarcasından bahsediyoruz :)

Kimin olduğu az çok tahmin ediliyor zaten değerli büyüğüm :)

Türkiye devletinin gücünü gördük hahaha yasaktan sonra twittera giriş rekoru kırdık :I

GT-S7560 cihazımdan gönderildi

Bu Güne Kadar

Twitirin Türkiyede Bir Avukatının Veya Temsilcisinin Olmaması

Kapandıktan Sonra Avukatının Olması Kapatanları Haklı Çıkarmak Değil de ne?

Valla Bilemiyorum Kafamda Cevapsız Sorular Çok.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri