Ve twitter kapatıldı ! ! !

---> Ve twitter kapatıldı ! ! !

youtube facebook da 25 marttan 30 marta kadar kapatılır.ne saklanıyorsa artık sosyal medyayı kapatma girişiminde bulunuyorlar.

yanlış bir uygulama yapılıyorsa eğer yanlış diyebilmeli yandaş gruplar. doğru yapılan bir işi de doğru diyebilmeli muhalifler. amaaa nerdeeeeee

aynen bende öyle düşünüyorum . 25 - 30 mart arası birçok siteyi kapatabilirler . Çünkü yeni telefon konuşmaları açıklanacağı söylendi ve bu sefer herşeyin ortaya çıkacağı söylendi . Muhsin Yazcıoğlu nun suikasti de varmış iddaaya göre. bunlar seçimlerden önce açıklanmasın diye kapatabilirler herşeyi

aynen bende öyle düşünüyorum . 25 - 30 mart arası birçok siteyi kapatabilirler . Çünkü yeni telefon konuşmaları açıklanacağı söylendi ve bu sefer herşeyin ortaya çıkacağı söylendi . Muhsin Yazcıoğlu nun suikasti de varmış iddaaya göre. bunlar seçimlerden önce açıklanmasın diye kapatabilirler herşeyi

benim duyumuma göre başbakanla ilgili bir tabe veya vdeo varmış

Kapatıcam Konuyu Şimdi he..

İkinizde Çıkın Konudan..

Top benim, oynatmiyorum seni muhabbetine benzedi senin ki :Ç
Laf atma bana kardes, laf sokma cabalarina da girme, yeterli.

Laf atan sensin kardeş , koskocaman anten çubugunu görmüyormusun diyorsun bana :) :) :) TWİTTER kapandı . net kesin yüzde yüz . DNS ayarın değişik demekki sende açılıyo bu kadarda basit . Seçim öncesi niye bu kadar şey yapılıyor :) oturup düşünmek lazım

bende bilmiyordum :D

Benim tahminimce İmralı ile yapılan bir görüşme kaydı yada resim yada video falan
olabilir.

imralı ile konuşmayan mı kaldı artık bebek katiliyle. milletimize sıradan bi konuymuş gibi gelir o. defne samyeli ile ilgili bişey diye düşünüyorum ben

Hotspor Shield tunnel bear şu programlari denesin giremeyenler ne büyütüyosunuz bu kadar :D

1458548_584069391690213_408237661_n.jpg

Beyler şuan tayyip abi ile mesajlaşıyorum birazdan mayın döşeyeceğiz çatlayın hadi bb

KnZ0Ql.png

Sarıgül belediye baskani olmazsa twitter fenomeni olur :kopkop:

Son zamanlarda üstüne yakışan sıfatın hakkını veriyor. Özgürlüklerimizi çalıyor. Tebrik ediyorum.

GT-S7560 cihazımdan gönderildi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri