Ve twitter kapatıldı ! ! !

---> Ve twitter kapatıldı ! ! !

Dns Degiştirip Girebilirsiniz.Türkiyede Hic Bi Siteyi YASAKLAYAMASLAR bu kafanıza sokun. dns degiştirip heryere girebilirsiniz eger dnsyide degiştirmesi icin bütün alt yapıları degiştirmesi lazım yani bu mal başbakan boş boş konusuyor.

Bak bro. Su yorumlariniza biraz dikkat edin...

e2B3lL.png

benimki kapalı neden acaba fişlendim mi yoksa :scratch:

sebebi şu . mobil kullanıcılar avea vodaofne turkcell erişimi engelledi . büyük ihtimalle telefondan giriyorsunuz yada wın wodem kullanıyorsunuz . bir de türknet uydunet firmaları erişimi engelledi .

sadece ttnet şu anda açıyor ama oda kapatacıgını açıkladı .

Sizin ekranınızda benim ekranımla aynı .

dns ayarları değiştirilerek evet yapılabilir ama telefondan giren mobil kulllanıcılar faydalanamıcaklar . . internet kafelerdede dns ayarı değiştirmek yasaktır. ancak evden bireysel kullanıcılar değiştirebilir . yüzde 90 ı gireeyecek yani

Tunnel bear i indirsinler ücretsiz yaptı adamlar

sebebi şu . mobil kullanıcılar avea vodaofne turkcell erişimi engelledi . büyük ihtimalle telefondan giriyorsunuz yada wın wodem kullanıyorsunuz . bir de türknet uydunet firmaları erişimi engelledi .

Sag altta koskocaman wireless cekim anahtari var.

twitter'ımı sık kullanmıyordum ama yinede boşluğu hissediliyor acaba sıra facebook ve tumbire de gelirmi??

Ya Bizi Bulur Yakalarlarsa :15306_o_nee_1::15306_o_nee_1:

Ben Kesin Fişlendim Arkadaş :222124:

yok öyle birşey arkadaşım . kim kimi buluyo kim yakalıyo . İnsanlar dırf bu korkularından dolayı internetteki telefon kayıtlarını dinlemeye korkuyo . yok öyle birşey yaa :) komik sadece :) . .birde Türk erkekleri iyi bilir . artı18 sitelere girmek için bu yöntem kullanılır .. Eğer bir arkadaşın sana benim twitterım kapatılmamış derse anlaki dns ayarı önceden değiştirilmiş zaten . yani yasaklanmış sitelere girmek için değiştirmiş daha önceden ;)

Aga Benimki de TTNEt .. :s

Diyorum ya Kesin Fişlendim TTNET Hala Açık Diyorsun Ben Niye Kapalıyım ..

Arkadaşlar Ziyaretçi Kabul Edilir.. Mapushane Anılarımı paylaşacağım günleride mi görecektim :uzgunkiz::uzgunkiz:

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

yok öyle birşey arkadaşım . kim kimi buluyo kim yakalıyo . İnsanlar dırf bu korkularından dolayı internetteki telefon kayıtlarını dinlemeye korkuyo . yok öyle birşey yaa :) komik sadece :) . .birde Türk erkekleri iyi bilir . artı18 sitelere girmek için bu yöntem kullanılır .. Eğer bir arkadaşın sana benim twitterım kapatılmamış derse anlaki dns ayarı önceden değiştirilmiş zaten . yani yasaklanmış sitelere girmek için değiştirmiş daha önceden ;)

Anladım.. :D Valla Yasaklı Sitelere Girmiyorum Ben :uzgunkiz:

Arkadaşlar Ziyaretçi Kabul Edilir.. Mapushane Anılarımı paylaşacağım günleride mi görecektim :uzgunkiz::uzgunkiz:

anlaşılan ttnettede kapatıldı . sadece DNS ayarlarını değştirmiş olanlar girebilir .

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION] lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim. sorunu kişiselleştirmeye hiç gerek yok.

farkındaysan ben bile makaraya sarıyorum olayı

Alp harbıden sen zengın olursun hee.. :)
Isi ticarete dokucem :Ç

ahahahha uzulucem senin icin :Ç

youtube facebook da 25 marttan 30 marta kadar kapatılır.ne saklanıyorsa artık sosyal medyayı kapatma girişiminde bulunuyorlar.

yanlış bir uygulama yapılıyorsa eğer yanlış diyebilmeli yandaş gruplar. doğru yapılan bir işi de doğru diyebilmeli muhalifler. amaaa nerdeeeeee

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri