---> Ve twitter kapatıldı ! ! !
Komsu yaa ben sızın eve tasınayım bı sure
Dns Degiştirip Girebilirsiniz.Türkiyede Hic Bi Siteyi YASAKLAYAMASLAR bu kafanıza sokun. dns degiştirip heryere girebilirsiniz eger dnsyide degiştirmesi icin bütün alt yapıları degiştirmesi lazım yani bu mal başbakan boş boş konusuyor.
benimki kapalı neden acaba fişlendim mi yoksa :scratch:
Ya Bizi Bulur Yakalarlarsa :15306_o_nee_1::15306_o_nee_1:
Ben Kesin Fişlendim Arkadaş :222124:
dns ayarları değiştirilerek evet yapılabilir ama telefondan giren mobil kulllanıcılar faydalanamıcaklar . . internet kafelerdede dns ayarı değiştirmek yasaktır. ancak evden bireysel kullanıcılar değiştirebilir . yüzde 90 ı gireeyecek yani
sebebi şu . mobil kullanıcılar avea vodaofne turkcell erişimi engelledi . büyük ihtimalle telefondan giriyorsunuz yada wın wodem kullanıyorsunuz . bir de türknet uydunet firmaları erişimi engelledi .
sadece ttnet şu anda açıyor ama oda kapatacıgını açıkladı .
Sizin ekranınızda benim ekranımla aynı .
Bak bro. Su yorumlariniza biraz dikkat edin...
Ya Bizi Bulur Yakalarlarsa :15306_o_nee_1::15306_o_nee_1:
Ben Kesin Fişlendim Arkadaş :222124:
sebebi şu . mobil kullanıcılar avea vodaofne turkcell erişimi engelledi . büyük ihtimalle telefondan giriyorsunuz yada wın wodem kullanıyorsunuz . bir de türknet uydunet firmaları erişimi engelledi .
sadece ttnet şu anda açıyor ama oda kapatacıgını açıkladı .
Sizin ekranınızda benim ekranımla aynı .
yok öyle birşey arkadaşım . kim kimi buluyo kim yakalıyo . İnsanlar dırf bu korkularından dolayı internetteki telefon kayıtlarını dinlemeye korkuyo . yok öyle birşey yaa komik sadece . .birde Türk erkekleri iyi bilir . artı18 sitelere girmek için bu yöntem kullanılır .. Eğer bir arkadaşın sana benim twitterım kapatılmamış derse anlaki dns ayarı önceden değiştirilmiş zaten . yani yasaklanmış sitelere girmek için değiştirmiş daha önceden
Aga Benimki de TTNEt .. :s
Diyorum ya Kesin Fişlendim TTNET Hala Açık Diyorsun Ben Niye Kapalıyım ..
Arkadaşlar Ziyaretçi Kabul Edilir.. Mapushane Anılarımı paylaşacağım günleride mi görecektim :uzgunkiz::uzgunkiz:
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]
Isi ticarete dokucem :ÇAlp harbıden sen zengın olursun hee..
Aga Benimki de TTNEt .. :s
Diyorum ya Kesin Fişlendim TTNET Hala Açık Diyorsun Ben Niye Kapalıyım ..
Arkadaşlar Ziyaretçi Kabul Edilir.. Mapushane Anılarımı paylaşacağım günleride mi görecektim :uzgunkiz::uzgunkiz:
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]
Isi ticarete dokucem :Ç
ahahahha uzulucem senin icin :Ç
[MENTION=163497]djekselans[/MENTION] lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim. sorunu kişiselleştirmeye hiç gerek yok.
farkındaysan ben bile makaraya sarıyorum olayı
Tw ne komsu? :ÇBir Tw. Bile Olmadı Benim :uzgunkiz:
hala savunuyorlar admin anlayamıyorum anladım dediğini rahat ol
Tw ne komsu? :Ç
youtube facebook da 25 marttan 30 marta kadar kapatılır.ne saklanıyorsa artık sosyal medyayı kapatma girişiminde bulunuyorlar.
yanlış bir uygulama yapılıyorsa eğer yanlış diyebilmeli yandaş gruplar. doğru yapılan bir işi de doğru diyebilmeli muhalifler. amaaa nerdeeeeee
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.