Ve twitter kapatıldı ! ! !

djekselans

Kayıtlı Üye
Başbakanlık Basın Müşavirliği bu gece 'Twitter kapatılabilir' açıklaması yaptı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Twitter kapatıldı.
BTK'nın site bilgileri sorgu sayfasında www.twitter.com adresi sorgulandığı zaman site hakkında alınan mahkeme kararları ile birlikte "TİB tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır" ibaresi yayınlanıyor.

BAŞSAVCILIK AÇIKLADI

TİB Başkanlığı Twitter sitesine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kararı doğrultusunda koruma tedbiri uygulandığını açıkladı.

BAŞBAKAN AÇIKLADI TWITTER KAPATILDI

Başbakan Erdoğan'ın "Mahkeme kararı çıktı. Twitter'ın mivitırın hepsinin kökünü kazıyacağız.Uluslararası camia şöyle der böyle der. Hiç beni ilgilendirmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü görecekler. Bunun özgürlükle mözgürlükle alakası yok" açıklamalarının ardından Twitter kapatıldı.

---> Ve twitter kapatıldı ! ! !

xB3QnV.png
[/url][/IMG]

Son düzenleme:

artık bu millet ne zaman uyanacak . nasıl bir büyü nasıl bir karabasan var anlamıyorum .

Kullanmıyordum. Ama kapatılmasına karşıyım.
İnsanlar haber almasınlar gerçekler konuşulmasın her bi şey kapatılsın.!!
Çok özgür bi milletiz yeaa!!

@ C'abonBô

VODAFONE - TURKCELL - AVEA - UYDUNET ARACILIĞIYLA BAĞLANANLARIN ŞU ANDA ERİŞİMİ KESİLDİ

TTNETTE İSE AYARLARIN EN KISA ZAMANDA YAPILACAĞI AÇIKLANDI .

RESMİ AÇIKLAMA . OTOMATİK PİLOTTAN ÇIKIP BAŞBAKANLIĞIN SİTESİNDE DUYURULARA BAKARSAN BAŞBAKANLIĞIN KENDİ RESMİ SİTESİNDE DE AÇIKLAMAYI GÖRÜRSÜN .

Peeeehhhhh sabaha facelerde kapanırsa sasmam,...
Islerıne gelmeyen seylerı kapıorlar..
Uyanın yaaa uyanın ..

e2B3lL.png

benimki kapalı neden acaba fişlendim mi yoksa :scratch:

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION]

Forum İçerisinde Büyük Harflerle Mesaj Yazmak Bağırmak Anlamına Geliyor.

Alışkanlık Haline Gelmesin Lütfen.

Twitter'dan örgütlenen marjinal gruplar varmış Twitter ondan kapanmış.

MEALİ: Ayakkabı kutuları ve çalınan öksüz yetim hakkı duyulmasın.!

Yaa benm de vardı.. Uf.. Yakında forumlarada gırerbunlar.. Mılletın ozgurlugunu kısıtladıkları yetmıor.. Evlerede gırın. Agzlarımızıda muhurleyın..

Dns ayarlarini degistirin

dns ayarları değiştirilerek evet yapılabilir ama telefondan giren mobil kulllanıcılar faydalanamıcaklar . . internet kafelerdede dns ayarı değiştirmek yasaktır. ancak evden bireysel kullanıcılar değiştirebilir . yüzde 90 ı gireeyecek yani

Yaa benm de vardı.. Uf.. Yakında forumlarada gırerbunlar.. Mılletın ozgurlugunu kısıtladıkları yetmıor.. Evlerede gırın. Agzlarımızıda muhurleyın..

Ozellikle bizim foruma. Ne kadar hukumet karsiti yazi varsa, sahipleri bulunup yargilanacak :Ç Silin yazilarinizi, hala vaktiniz var :Ç

Erdoğan'ın açıklamasında diyor ki twitterın mivittırın özgürlükle mözgürlükle alakası yok diyor : ;) :) :) :) benim milletim de uyuyorr :)

Dns Degiştirip Girebilirsiniz.Türkiyede Hic Bi Siteyi YASAKLAYAMASLAR bu kafanıza sokun. dns degiştirip heryere girebilirsiniz eger dnsyide degiştirmesi icin bütün alt yapıları degiştirmesi lazım yani bu mal başbakan boş boş konusuyor.

dns ayarları değiştirilerek evet yapılabilir ama telefondan giren mobil kulllanıcılar faydalanamıcaklar . . internet kafelerdede dns ayarı değiştirmek yasaktır. ancak evden bireysel kullanıcılar değiştirebilir . yüzde 90 ı gireeyecek yani

Ya Bizi Bulur Yakalarlarsa :15306_o_nee_1::15306_o_nee_1:

Ben Kesin Fişlendim Arkadaş :222124:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri