Ve Sylice* Foruma Dahil Olur.

Sylice*

Bayan Üye
Önce adımdan başlamalıyım değil mi? Yani ‘hakkımda’ yazıları böyle başlar?
Öyleyse, adım Su. İstanbul’da, Fatih denen nezih bir semtte doğdum. 16 Haziranda doğduğumdan tam bir İkizler burcuyum. 15 Yaşındayım birde.
Bir dediğim bir dediğimi tutmayabilir, ‘değişken ruh haline’ sahibim diyebilirim. Tabi bununla övünmüyorum sadece, bu yazıda beni tanıyacağınız için kendimi anlatabildiğim kadar ifade ediyorum.
Yaşadığım yer beton binalar, robot insanlarla dolu bir yer. Gençler var hem de bir sürü fakat o kadar geniş ve dolu ki sesler doluluk hissi vermiyor. Hayalet Şehir gibi bir yer.
Beylikdüzü, çalışan insanlarla dolu bir yer. Bilenler bilir, bilmeyenlere sözüm yok. Eğitimle ilgili hedeflerim çok büyük değil, öyle gelişmiş yabancı bir üniversiteye gidip dünyaca tanınan, işe güce boğulmuş bir yazar olmak istemiyorum. Sadece benim yeterince gelişmemi sağlayacak bir üniversiteye gidip edebiyat bölümüne geçmek istiyorum. Anlamışsınızdır, yazar olmak istiyorum. Bilim-kurgu romanları değil sadece, psikoloji, eleştiri ve benzeri unsurlar üzerine. Askeri bölüme de ilgim var. Denizci ya da pilot olmakta isterim elbette. Ailem denizci olup hobi olarak ta yazarlığı edinmemi öneriyor. Üniversiteyi iki dalda bitirmek.
Bana gelince, müzik zevkim çok dağınıktı fakat kısa bir sürede kişiliğimi oturttum kısmen. Artık sessiz sakin, huzur veren ya da hüzne uğratan pop, Türk Sanat, yabancı slow şarkıları dinliyorum. Sakin bir yapım vardı eskiden, bir ara ciddi anlamda coştum. Sonrasında ise sakinleştim.
Evet, işte yeni üye Sylice* yani Su, yani ben buyum. :106:
 
---> Ve Sylice* Foruma Dahil Olur.

hoşgeldin su
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst