ve sonra dedim ki; boşver,devam et

---> ve sonra dedim ki; boşver,devam et

Çok sevince mutlaka bi pürüz olur, değil mi?
Belliydi zaten, güzel bi 2 ay geçirdik.. Bi sey olacağını biliyordum. Ama bu olmamalıydı be sevgili. O illet hastalık olmamalıydı.
Daha çok erken..
Bırakıp gitme, dayan olur mu?

İkinize Birden Sabır. Ve Acil Şifalar.

Oh be!
Şükür Rabbime :)
Ama o doktoru bulursam benden çekeceği var :1a9:
Alelacele teşhis mi konur hiç! Saçma! Hemde ciddi bi konuda!
Neyse ki benimlesin :)

Öyleyse gecenin şarkısı yine Multitaptan! :D

[MENTION=160456]carryon[/MENTION] Umarım Önünüze Ömür Boyu Başka Engel Çıkmaz :) Ya Da Çıksın Ama Siz O Engeli Birlikte Aşın :)

Bazen ayrılman gerekir. Ortada hicbir neden yoktur, soğmussundur. Hani çok berbat ve ilişki yıkıcı bir his vardır ya; "araya soğukluk girme" hissi. "Ben yapamıyorum artık" dedim. Sonra durdu biraz ve "Seviyorum lan seni" dedi. Bir kız kolay kolay kurmaz bu cümleyi. Öyle cümlelerin icinde "lan" kullanan kızın aşkından korkulur. Sonra ilk defa sesini yükseltti ve bir kez daha söyledi. Belki de biz erkeklerin anladığı dil buydu. Karşımda öylece oturdu. Sonra bir kez daha "Seviyorun lan seni, ne olacak şimdi?" dedi. Bir sey diyemedim.
...
Düşünsene bir kız oturmuş karsına, "Seviyorum lan seni" diyor. Bu bazıları için çok kaba görünebilir ama öyle değil işte, çok farklı bir his. Belki de kadının "Güçlüyüm ben, senden daha erkeğim" deme şekliydi bu.
Seviyordu beni ama sonunda yine giden o oldu. Bazen kıyamıyorsun yaşanmışlıklara ve kalıyorsun ama her ilişkı insana bir şeyler öğretiyor. Gitmen gerektiğini hissedince kalmayacaksın. Kaldığında acı da seninle kalıyor, anıların da...
"Hoşçakal ama seviyorum lan seni"

Sabah Uykum/Ahmet Batman

Az önce okudum bu yazıyı. Neden bilmem ama bi gülme tuttu beni.
Sende bir yerde rastalayıp da okudun mu diye merak etmiyor değilim..
Aynı şeyleri yaşamıstık değil mi? Aynı senaryoyu yaşadık..
Gittiğime pisman değilim.
Geri dönecek demissin ya. O na da çok güldüm işte. Her neyse.. İzmire selamlar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri