Vazgeçiyorum vazgeçmekten.

deLi_dü$

Bayan Üye
Aitlik kavramını bırakıyorum sende.Bu defa gercekten gidiyorum senden. Kaç gün kaç gece düşündüm kim bilir?Çaresizliğim odamın duvarlarında yankılandı gene bana döndü.İçimdeki ses hiç susmadı unut diyip durdu susturmaya calıstım ama hep engelledi unutmak zorundasın dedi.Kendimle yaptığım hesaplaşmasın sen senın galip gelmeni o kdr isterdım ki.. ama olmadı.
Smdi senin haberin olmadan gidiyorum senden. Çekiyorum ellerımı üstünden..Yoruldum,dönme ihtimalinin bile olmadıgını bıle bıle beklemekten.Ufacık bı ısık görsem senden,ölünceye dek beklerdım ama sen benı en ucra karanlıklarda bıraktın ve ben smdı cıkıyorum o karanlıktan.Rahat et yokum artık..Bakışlarımı hissetmeyeceksın üstünde,her zmn sna dua eden bırıde yok artık...

İçim acıya cıya vazgecıyorum senden.Ama bil ki isteyerek deil zorunda oldugum ıcın.
Şimdi hangi limanlara demir atarım bilmiyorum,rotasını kaybetmıs bir gemiyim dalgaların sürüklediği yerlere savruluyorum. Ne hükmedebiliyorum ne de karsı cıkabılıyorum..yılgınım,yıkıgım..
--
Dilerim birgün,pişman olurda dönmek istersin. Senden tamamen arınacagım günler yakında hissediyorum. Sana dair hersey hatta sen bile eskide kaldın artık.

Vazgecsemde,kalbimin derinliklerinde biyerde her an tutuşmayı bekleyen bir kor gibisin artık. Seni öyle bi yerde tutuyorum ki kimsenın gücü yetmez ulaşmaya.
Mutlu ol bıtanem kimlerle olursan ol hatta evlen.. yeterkı mutlu ol.Beraber kurduğumuz hayalleri unuturum ben..

Hani sen yorgun argın geldiğinde ben en tatlı halimle karsılayacaktım ya seni boşver unutum..
Ufak sürprizler yapacaktık bırbırımıze mesela kalp şeklınde peynırler olacaktı soframızda..boşver unuttum gitti.
Şımartılmak her kadının hoşuna giderdi,yataga kadar getirecektn kahvaltımı..Öperek uyandırcaktın sen'li rüyalarımdan.. Gözümü açar açmaz seni görmek bütün günümü güzel kılmaya yetecekti zaten..
Dert etme unutum ben. Bu hayalleri 'biz' deil bn kurmusum nasıl kurduysam öylede unuturum..
..

Unutur muyum dersın ? Ama snde çok istiyordun bunları yada bn öyle sanmıştım.. Bana bu yanılgıyı neden yaşattın ?

Güzel gözlüm,herşeyim,tektanem bize bunu neden yaptın? Vazgecıyorum die başladığım yazı nasıl bıtıyor farkında mısın ? O kadar kolay deil be bıtanem öyle olsa coktan unutrdm senı tıpkı.. tıpkı senın bnı unuttgn gibi. Ben vazgecmekten vazgecıyorum. Kimlerle olursan ol yeterkı mutlu ol..
Hayatımın anlamı melek yüzlü prensesım derdin ya bana şmdi başka bır hayatın var senın.. ve tabı hayatının anlamıda başka.. Başka hayatlar başka yüzerle mutluluklar sevgili sevdiğim.
Her zaman unutsanda arada bi ardında bıraktıgnı hatırLa..
Seni Seviyorum.
 
Son düzenleme:
---> Vazgeçiyorum vazgeçmekten.

Unutmak mümkün değil bence. Sadece acılarla yaşamaya alışmaya çalışıyoruz.Dünya gailesi içinde bir kenara bırakıyoruz , sonra da en ummadık anda, bir bağlamanın tınısında,
bir güzel ezgide çıkıveriyor karşımıza hiç sönmemiş gibi.

Güzeldi yazınız.Yüreğinize sağlık.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst