hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
kanatsz melek Bayan Üye 12 Ağu 2011 #2 ---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım bu terslikte bir iş var xD
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Ağu 2011 #4 ---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım kanatsz melek' Alıntı: bu terslikte bir iş var xD Genişletmek için tıkla ... o benm lafmdı facede ben diodm xD
---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım kanatsz melek' Alıntı: bu terslikte bir iş var xD Genişletmek için tıkla ... o benm lafmdı facede ben diodm xD
FrodoBaggins Kayıtlı Üye 12 Ağu 2011 #5 ---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım kanatsz melek' Alıntı: bu terslikte bir iş var xD Genişletmek için tıkla ... yorumu sen yapmışsın cadı diyecek birşey kalmıyo
---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım kanatsz melek' Alıntı: bu terslikte bir iş var xD Genişletmek için tıkla ... yorumu sen yapmışsın cadı diyecek birşey kalmıyo
Sheila Bayan Üye 12 Ağu 2011 #6 ---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım - yoruma gerek yok beyin bedava
PearlTedua Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #10 ---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım Tesekkürler . Güzel paylaşım .
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #11 ---> Vay arkadaş ben nerede hata yaptım o wc ne öle alatrka mı alafranga mı